KLM: Filme pe avion

Am rupt box office-ul din avion pe zborurile lungi din vacanța asta.

Încep sa îmi doresc un proiect cu ceva zboruri intercontinentale. Nu e că nu am bani sau cont pe torenți să iau filme. TIMP nu am . Da’ așa, legat de scaun cu centura de siguranță, ce dracului sa fac.

So:

Ocean’s 8 . Incepem seria filmelor slabe, ăsta e doar slăbuț dar bine turnat, cu o continuare din seria Ocean’s , dar ăsta e doar cu femei, presupun că toate feministele s-au uitat cu pizdele umflate și umede. Și cam asta descrie filmul. Nothing more. Dar nu e nici foarte rău.

A-X-L. Un rahat cu adolescenți, roboți, câini, drone și motocross, scris execrabil, regizat prost, jucat de amatori.
Sunt toate făcute varză in filmul ăsta, amalgamate in ceva ce ar trebui să prindă. Dacă ai 14 ani e posibil.
Ar fi frumos daca nu ar fi plictisitor și naiv . Cu un story line uzat și reșapat și care nu prea ține apă.
Are 1h38 și l-am văzut în cca 35 de minute. Avantajul de a putea da skip.

Ant Man și Muierea Viespe. Cu super-eroi, genul de clișee specifice, dar nu e rău. Merită două acadele. Fiind un film de felul ăsta nu e nimic altceva de spus despre el. Cu cuantic realm și alte glume neînțelese de scenaristi și regizori. 

Deadpool 2. Alt film cu supereroi tras de par din design . Măcar e cinstit, cu umor de autobază, așa cum te și aștepți.

Prădătorul ( Predator) . 3?
Incepe prost, la fel ca și primul dealtfel. Cu navă picată, cu soldați speriați, cu puști antimaterial cu țevi lungi – pentru fetișiști inebuniți după filme militare și the big guns.
Mă lasă rece ca metalul. Film cu ciocane și cu ciocănari.
Continuă tot prost cu un copil semiautist (mai mult genial decât cu scuipatul pe tricou’, cum dă bine in filme ) care îi explică unui poștaș că tac-sau e militar din ăla bravo care omoară gujbeți răi ca să poată el să fie poștaș in liniște. Deep. Pâârț.

Iar soldatul necunoscut îi expediază artefactele de la Predator ( o mască și o bucată de armura pentru antebraț) copilului . Perfect justificabil dacă ești un soldat idiot, mai nașpa când vrei să pozezi in lunetistul ăla dășteptu’.

Și mai e o bioloagă spațială expertă în Predator, evident. Dar care nu mă face să cred că e murdară la bot de știință nici dacă mi-o suge doar cu buzele, fără să pună mâna.

Da, e un film prost , dar măcar e amuzant pe alocuri, clar mai mișto decât A-X-L, cu mai mult suc și condimente. Cum se făceau filmele in anii ’90.
Și după aia e clasic, cu 10 negri mititei, care erau vreo 13, sau 12.
Am putut să îl urmăresc pe tot.

Navetistul (The commuter ). Continuăm seria cu un film cu Liam Neeson. Un alt Harrison Ford da’ mai priceput, mai uman, mai viu dar nu pentru mult timp. Good old bătaie, acțiune și actorie de la un nene de șaij’ de ani și niște nimeni. Cine ar fi crezut că cel mai bun film al bingingului aerian de două tripuri ar fi fost ăsta.
Un film ca pe vremea lui Bruce Willis, când era om serios, batea pe toata lumea și se făceau filme cu oameni buni și răi, așa cum trebuie, nu numai cu din ăia răi, ca acum.

Tomb Rider . More Lara, more feminism , more bikes for a cleaner city.
Nu am să iau moștenirea, am să livrez mâncare pe mărunțiș, mai puțin decât am nevoie ca să îmi plătesc orele de luat bătaie în mod sportiv și să mă joc de-a vulpea pe bicicletă.

Nu vreau să fiu bogată pe banii lui tata, moaaa-haaa-hahaha. Dar când mă gândesc mai bine, știți voi rima.

Motive mișto totuși:
-Copiii își bat pula de munca părinților.
-Vând moștenirea părinților oricât de importantă pe mărunțiș.
-Sau o înmânează gratis celor de care ăia bătrâni încearcă s-o ferească.
-In cele din urmă și cei mai buni dintre noi ne ramolim, ne-o iau copiii înainte și nu-i mai recunoaștem .
Un twist bun de final totuși și un accent britanic poshy care se aude bine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
5 years ago

Garbage all.

ratonbox
ratonbox
5 years ago

Daca ajungi pe Lufthansa, vezi ca astia mai au si filme chinezesti si acum au inceput sa faca si ei filme unde sunt ei salvatorii intr-o tara inapoiata (un fel de Rambo) in locul americanilor. Eu am bagat Wolf Warrior 2 intr-un drum peste ocean si mi-a adus aminte de filmele de duzina americane din copilarie.

Stropic
Stropic
5 years ago

Pfff nu stiu de ce sunt absolut toate filmele proaste in ultima vreme. Singurul pe care am vrut să îl văd anul acesta a fost Bohemian Rapsody, si na, oricât de mult mi-ar plăcea Queen…nu a fost wow. M-au ajuns blestemele de la atatea filme piratate.

Mai sunt drăguțe si acelea cu “everything wrong with…” pe youtube, daca le stii, e ca si cum ai da skip + comentarii amuzante. <3