Încă un scurt cu Revolut

Stăteam să plătesc depozitul pentru căsoaie, vreo 2800 de liroaice și nu știam de ce nu merge tranzacția din Revolut.

Ok, aveam vreo 95 de lire în cont, ar fi fost un motiv, dar aveam ceva mai multi euro, de ajuns să ajungă la conversie, iar de obicei ăștia fac singuri conversia de prin ce conturi mai ai. Nu neapărat ideal să se întâmple așa, dar așa merge.

Doar că acum nu. Îmi arăta o poza cu conversia și să dau ok, da’ nu mergea.

Ok, au un bug in interfață, dacă schimbi manual, cum am și făcut, merge. Doar că…

…au introdus un comision de schimb valutar, ca la Obor, băieți, dar la casele ălea nasoale de golani.

Acuma, care e treaba. Comisionul ăla apare, din ce am văzut, dacă schimbi mai mult de 2000 de euro pe lună și e în politica lor. Îți spun clar că dacă ești membru din ăla entry level, Mai pe freebie așa, ai o sumă limitată pe care o poți schimba la cursul interbancar fără comision. După ce vrei sa “abuzezi”, comision taică. Adică, nu prea poți să îți deschizi casă de schimb valutar pe Revolutul ăla gratis, ca, să zic așa.

Și comisionul e ceva . Vreo 7 euro la 3000. În condițiile în care am observat că se aplică doar de la 2000 în sus e cam 0.7% , sau ceva.

Eh, dacă te faci premium, plătești cca 27 lei pe lună ( dacă ești romulan ) , deci sub 6 euro – cu condiția să iei serviciul pe un an. Și îți mai dau ei niște nimicuri acolo, dar tranzacții de schimb fără număr și fără comision.

Cum o să tot cheltuiesc lire și să câștig euro, coroane și pula mea, anul ăsta, n-am avut ce face. Hai cu premiumu’.

Au făcut ăștia 100k clienți în România deja. Asta nu că sunt ei chiar fantastici, ci pentru că băncile din Romania sunt așa cum sunt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
5 years ago

Felicitari pt mutare… sau altfel spus ‘welcome to the machine’ (pink floyd daca esti mai tinerel)

Ciudat cu limita revolut, eu am 5,000£ la schimburi valutare, comision peste – nu sunt client premium, nu platesc nimic. Nu mi explic dar n am timp sa caut.

Cu casa nu stiu daca s a mai zis dar fa poze din toate unghiurile prin camere si trimite le proprietarului inainte sa te muti asa ca history/informare… depozitul e foarte mare.

Bafta!