Moartea lui Hoțpoint

Am mai zis o data că dacă cumpărați mașini de spălat să nu luați de la jegoșii ăștia, foștii Ariston.

No, am reparat jaful acum 2 ani și jumătate, acu a murit, de fapt i-am dat șut. Dacă plec din casă, mă uit să las și eu lucrurile în ordine, că poate închiriez, poate pula mea.

Și m-am uitat acum 3 zile, de i-am arătat și doamnei ( că ea a vrut să luăm Ariston, ca e silențioasă ( nu țipă când crapă) și e mișto și are nu știu ce programe) că s-a umplut de rugină, la modul s-a perforat tabla acolo unde bagi detergent. N-am mai făcut poze, că n-am mai apucat , că peste două zile a început să ”dea la masă” la modul ăla la care sare siguranța diferențială.

La un moment dat e bine să te și saturi. Nici nu am încercat s-o mai repar.

Am comandat o rablă ieftină cu garanție 5 ani numai să vină repede și m-am păcălit un pic și cu aia, dar aia e. Repede a venit, nu e bai, 5 ani garanție are.

Dar.

E Beko, că-s mulțumit de produsele lor, iar ăștia sunt turcii care au cumpărat Arctic, iar mașinile lor de spălat se mai fac și prin România.

Eh, asta nu. E făcută în Rusia. Ghinion.

6 Replies to “Moartea lui Hoțpoint”

  1. Am un Samsung (cu te toate) de un an si ceva, care pleaca la plimbare atunci cand o/il pui la treaba; chemat tehnician, inlocuit amortizoarele, face la fel. Am pus-o pe un covoras de cauciuc, se misca si asa (dar mai putin), daca esti prin zona cand baga turatii te sperii. Tot atunci am luat si un Arctic, la jumatate de pret fata de Samsung, pentru la tara – merge brici asta. Si fara sa ma chinui sa-i fac echilibrari peste echilibrari cum am facut cu Samsung-ul. ‘zda ma-sii.

  2. Eu am Arctic de 4 ani si singura problema a fost ca nu mai tragea apa. Bine ca a aparut in garantie, au venit aia mi-au pus ceva pompa noua si de atunci merge ok.

    In schimb am o combina frigo Hotpoint cu 5 ani garantie. Dar n-a facut urat inca. Culmea….isi si pastreaza pretul constant dupa aproape 5 ani. (daca e sa caut acelasi model acum in magazin, si inca o au pe stoc)

  3. Eu mai am treaba cu apartamentul ala cam pana la inceputul lui Februarie. Imi trebuia ceva sa spal hainele, ma durea in basca de silentios , vrajeli. Ieftin si bun. De aia am luat chestia asta care-si face treaba. De-aci incolo, ori chirie , ori nu stiu ce fac, dar daca nu prea mai stau eu acolo era risipa de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.