De 5 ori mai scump. Și mai prost.

Am plecat ca oaia la tăiere. La tuns, dar la tăiere.

Aveam o frică că n-o să iasă bine. Nu știu de ce, dar aveam. Dar trebuia să merg, că nu mai îmi avea loc părul în casă, deși copiii și soția erau de părere că arăta mișto. Arăta.

Și am luat-o la picior pe centru până am ajuns la o frizerie la care trecuse rush-hour-ul de clienți. Deh, sâmbătă. Măturau aia de zor. Și tunzătorii păreau englezi, zic să nu merg la nisipari sau la alte nații. Mare greșeală.

M-a luat o grasă englezoaică in primire și i-am explicat simplu ce vreau, să îmi tundă conturul, să mă scurteze pe la urechi și pe la spate, dar un pic. Super și se pune pe treabă.

Incepe agresiv și îi repet că “doar un pic” .

Mă întreabă de unde sunt, îi zic o țară random din Est și mă întreabă când am venit în UK . Îi zic că acum o lună și jumătate și mă laudă că nu se poate, că ce bine vorbesc engleză.

Vorbesc o pulă, că parcă vorbesc cu turcii. Îi atrag atenția de la obraz că cred că nu vorbesc atât de bine engleză că m-a luat cam scurt și cam sus pe la spate.

Se schimbă la față și îmi zice că poate a înțeles ea greșit, că am părul prea creț, etc. Că acum ce sa facă. Orice , numai copii să nu facă, aia ar fi periculos. Zice că “mă dă la drept” și mă dă. O pulă.

Nu am mai fost din școala generală așa căprit. Tuns nașpa da, dar căprit nu. Atunci m-a tuns odată un străbunic, nu știu ce la apucat și tot așa, ca pe oi.

Vai de pula mea, noroc că nu ies din casă, dar ghinion că pe vineri încolo cred că tre’ să merg la un interviu și , ok îmi crește mie parul repede, dar nu așa de repede.

Că de aia am zis să mă și tund. Prostu’ de mine.

Când am ajuns acasă râdeau copiii :/.

Băi eu mă tundeam la București peste stradă (efectul Salon, Bet, Amanet, Bet, Berărie, Non-stop, Salon) cu 20 de lei ( cu bacșiș cu tot ) deși se putea și mai ieftin, la Sandu Valabilu’, dar aveam și eu pretenții. Cel mai scump din zonă era la Auchan , 35 de lei cu tot cu bacșiș.

Aici am sărit cu 15 lire ( pfoai de pula mea ) și e efectiv bătaie de joc.

E clar! Dacă nu o fi nevoie să ies să găsesc pe unii să mă îndrepte un pic, dar mi-e frică, următoarea dată mă tund in aprilie in România și până prin iunie nu știu ce pula mea fac, dar nu e a bună. Nu e.

Cred că tre’ să caut niste arabi/ africani, că frizerie de români nu am găsit. E una in Wembley la un cunoscut – cred că acolo merg!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marius
Marius
5 years ago

Turcii sunt cei mai buni in materie de tunsori. Restul sunt teribil de idioti. Jumate din ei nici macar nu stiu sa tunda ocupa o functie ca ai nostri prin parlament-degeaba 🙂

Mike
Mike
5 years ago

Si la indieni/paki le merge mana bine la tuns.

Alifie
Alifie
5 years ago

Ma tund singurel de vreo 3 ani, de mine nu rad copiii, ca s-o obisnuit deja. Am incercat in vara si varianta cheliuta, o plans aia mica o saptama ca tati arata fix ca un cocalar.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Ba, plm, eu am par relativ misto, adica inca nu e alb, nu e rar, nu e chel pe nicaieri. Parca e pacat sa fiu tuns periuta sau cu ciobul. E timp si pentru asta, dar nu chiar acum, zic.
Dar aia e, nu ma pot tunde singur, decat cu masina si nu vrau asa. Si nici nu vreau sa ma tund singur/in casa ca fac par prin casa si nu ma pricep sa curat corect.
Dar plm , daca p-aici e greu cu tunsul oi vedea.

Stropic
Stropic
5 years ago

Pai si lasa-l lung, iesi si mai ieftin asa.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Pai lung, da tre’ sa nu arat ca un tigan caldarar. Adica mai am nevoie de ceva aranjamente.

Alifie
Alifie
5 years ago

Meh, aveam si io par care-mi statea relativ decent –comment image

Intre timp am mai albit (si am inceput sa lucrez cu oameni mai cifuti) asa ca o trebuit sa trec la ceva de genul asta –comment image, tuns regulamentar, cum spui tu, cu masina, fac par prin toata baia, da’ decat sa vin nervos de la frizer ca si-o batut aia joc de mine, mai bine mi-o fac cu mana mea ?

Stropic
Stropic
5 years ago

La modul serios, uita-te si la ratingul saloanelor. Stiu, ain’t nobody got time for that, dar ajuta.

Bine ca nu te-a intrebat daca vrei quiff sau pompadour, low fade sau high fade.