Sfatul de azi: Nu poti dormi?

Aveti insomnii?

image

Eu, în general,  nu. In general adorm la comanda si ca o relicva a vremurilor trecute, oricand ma plictisesc,  ca ma aflu in vreun pat, ca la volan – detalii.

Bai, da’ cateodata mai fac greseala sa umblu la doza de cafea
O cvadrupla dupa amiaza de ieri m-a tinut cu ochii beliti dupa miezul noptii, desi trebuia sa ma trezesc la 3.

Simplu si pe sleau. Cel mai bun factor de som e sexul. Al doilea e bautura.
La mine in casa nu e prohibitie la alcool. Chit ca ma chinui cu o sticla de vin de la revelion de cand i-am dat cep. Dar oricum, rata de consum e mai mica, cu tot cu prieteni, decat rata de aprovizionare.

Adica la un moment dat s-o gasi sau nu, ceva de mâncare prin frigider, dar de sete nu se moare.  Un rom, un coniac, bere mai am gramezi de la craciun, vin de mai multe feluri…nu whisky, nici vodka,  ca nu sunt fan de distilate din porumb,  nici cartof. Nu e ca si cum cartoful sau porumbul ar da un iz si o nobilitate…

Ce vreau sa spun e ca cealalta resursa nu abunda mereu.

Asa ca uite-ma la unu noaptea cum trag o dusca de coniac si adorm lemn.Instant. Maxim 20ml, dar estimez ca mai degrabă 10.

Chestia asta funcționează mereu. Imi aduc aminte,  prin primul an de facultate, aveam o perioada mai agitata. Ajung acasa disturbat, nedormit de doua nopti. Parca eram pe coca, dar aveam nasul curat. Tovarasu’ cu care locuiam nu se intelegea cu mine defel in staze d-astea.

Ne mai vizita din cand in cand o colega de liceu de a mea. Si a trebuit sa imi spuna ea mie, care golisem butoaie de vin pana la varsta aia ca ” eu cand nu pot sa dorm beau un pahar de vin “.Gen, wow. Bine, eu cand incercam,  nu era niciodata cu unitati de masura asa mici.
Farmaceutica: Dozajul e totul.
Am dat dusca. Am dormit lemn. Asa e mereu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments