Revolut: Dubios premium

Am pierdut cardul și zic că – ok, comand altul.

Ăla simplu, de pulifrici, e albastru embosat. Pen’ că schimb mai mult de 2000 de euro pe lună a trebuit să mă fac premium .

Și zic să comand și eu premium . Adică doar culoarea. Și să nu fie chiar roz. Prin urmare gri sau argintiu.

Hai argintiu. Și mi-a venit mizeria asta.

Băi, am avut în mână carduri clonate de calitate mai bună, serios. :/.

Nu e embosat, nu scrie numele pe el, numărul se vede pe dos, nu știu dacă e defect sau așa e el, dar e hidos.

Și nici nu știu care e tactica , dacă așa tre’ să arate jegul ăsta. Că ăla de pulifrici arată decent, ăla de la cel mai înalt nivel de servicii, de metal arată mișto , doar ăsta e infect. Îl mai țin ce îl mai țin și comand altul, că îmi face scârbă când deschid portofelul.

7 Replies to “Revolut: Dubios premium”

  1. Cum transferi banii către Revolut? Ii trimiti din bancă românească? Varianta Telekom nu te coafează? Ptr. mine e ok varianta celor de la UniCredit cu happy hour. Are și soția acces la cont, practic pot schimba 2000E/zi la cursul BNR.

  2. @fullmetal. Nu prea. Nu are glam stil, nimic. De fapt, poti fi banuit de clonat carduri.
    Doru Vlad. Da, upload ( top up ) de pe card de ING. Comision 0. Alte banci ( din Romania) iti iau comision la top-up de pe card.

    Telekom sunt ok, ca principiu. Eu i-am folosit la inceput si am avut o poveste nefericita cu suportul lor si modul cum privesc clientii. Asa ca nu, din pacate.

  3. Pai ai card in valute mai exotice gen dkk? Da știu despre comisionul la top up, de aia din UniCredit trec banii prin Libra ptr Revolut, dar era curiis ce faci cand ai altceva decât Euro sau dolari in conturi bancare românești.

  4. Cardul e multicurrency, iar astia au vreo 90 de valute. Chiar si pentru alea pe care nu le au ( nu stiu ce folosesc aia in Mauritius, Seychelles) au un curs de schimb decent, mult mai bun decat la bancile clasice. Am avut in ING/ IDEA cont in DKK, urmaream cursul de schimb si ii schimbam in Euro. Nu poti avea carduri pe conturi exotice la bancile din RO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.