Filme: Mortal Engines

Cu parere de rau pe asta nu l-am vazut la cinema, ca nu stiu cine a zis ca e naspa. Si mi-am luat teapa ca mie mi-a placut.

E tras bine, are cateva idei misto, desi actiunea e previzibila.

Actorii joaca asa si-asa. Hugo Weaving e cam slabut, islandeza din rolul principal nu se remarca nici ea prea tare.

Dar ideile, cinematicile sunt bune iar filmul se tine. Ar fi meritat un mers la cinema, dar presupun ca nici cu torrentu’ nu e rau.

Sunt cateva figuri de scenariu misto, mai comedie asa, cea mai misto fiind o referinta la mancarea “stramosilor” ( aia am fi noi), care nu se strica nici in 1000 de ani.

*Un pic cam mult feminism.

4 Replies to “Filme: Mortal Engines”

  1. Povestea filmului e slabuta si trasa de par, dar efectele vizuale ii mai cresc cota. Iar daca il vezi la IMAX, e mai bine.

  2. Eu am vazut Wandering Earth de ai zis de el. Pacat idee si CGI ca jucau chinezii sub nivel de Bollywood… Cu ceva americani putea fii un Armaghedon 2, din pacate dialogurile si scenele de umplutura sunt atat insipide de zici ca le-au facut sa scoata 2h la film. Altfel toata chestia ar fi incaput lejer in 5—10 minute.

  3. @0040: Mie mi s-a parut mai apropiat de ce asteptari am eu si mai interesant decat jocul actorilor americani din filme de tip Armageddon. Presupun ca-i treaba de gust.
    @Schipix: Nu-mi permit sa comentez la adresa memoriei tale :)). Dar daca stau bine sa ma gandesc, da probabil ca nu e memorabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.