Scurt cu fotbalu’

Am vazut doar meciul asta din turneul U21, ca am auzit pe toate canalele ca astia micii joaca bine. Nu-mi pare rau, chit ca luara bataie.

Nu joaca ei chiar ca in liga campionilor, desi habar nu am cum se mai joaca in liga aia, ca nu am vazut vreun meci anul asta, dar e un lucru pe care nu l-am mai vazut de la generatia alora din WC94-98. Joaca fotbal, alearga pe teren si vor sa castige, nu la misto.

Si nu prea-s tarani, bai. Am vazut vreo doua mini interviuri si generatia asta de fotbalisti par un pic mai cizelati asa. Comparativ, am vazut acum un interviu cu Contra, fotbalist din generatia aia de tinichea, si printre vreo zece îîî-uri a spus doar platitudini și tâmpenii și ”ce gust a v-a lasat acest meci? Semi-dulce” (n.m. cred ca voia să spună demi-dulce).

Plm, daca astia mici se apuca mai tarziu de droguri, bautura si lasa bagaboantele acasa, poate fac si ceva performanta. La fotbal zic, ca si celelalte tot sporturi olimpice sunt.

Din pacate mi-e greu sa cred ca nationala “aia mare”, care ar trebui sa joace mai bine, se califica la Euro ’20. Ar putea sa ii trimita tot pe “astia mici” la restul meciurilor de calificare.

Pare asa, ca si cum generatia asta e aia care spala pacatele. Lumea pare ca a uitat de luzarii care se numesc echipa nationala de aproape 20 de ani si e cumva frumos sa-l auzi pe Hagi ( ăl bătrân) ca zice ca ”asta e generatia care ne-a depasit pe noi.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments