Instagram ne minte

Instagram anunta ca face un experiment prin care ascunde numarul de like-uri pe care le au pozele, pentru a inlatura presiunea sociala.

Cineva de la ei ( nici nu merita sa caut pe google cine e tipa) zice :

We hope this test will remove the pressure of how many likes a post will receive, so you can focus on sharing the things you love,” Mia Garlick, Facebook Australia and New Zealand director of policy, said in a statement.

Adica, cum ar veni sa nu mai fie userii afectati ca nu primesc like-uri si sa incerce sa faca share ( si alte lucruri care le pun astora de la instagram ) in pericol veniturile, pentru ca pula mea.

Dar userii tot vor vedea cate like-uri au si presiunea sociala tot exista, la un oarecare nivel. Si-atunci care e, de fapt motivul.

Motivul e simplu. Robotul meu care e unul prost copiat, ca ideologie, nu cod, dupa altii mai buni, la fel ca si aia au niste scheme de dat like-uri. Sa crestem conturile mici, alea. Nu mai dai like-uri la aia care au deja 4376438, dai si tu la aia care n-au , ca e limpede ca aia cu multe nu stau de interactiuni, de dat like-ul inapoi, ca la pomana, etc. Ca aia, foarte probabil, nu-s nici ei oameni, sau daca sunt, sunt asistati tot asa, de niste tehnologie.

Robotul meu, de exemplu, da like-uri doar la poze care au sub 150 – am scos eu empiric numarul asta. Ce e peste nu ne intereseaza :).

Acuma, n-o s-a mai stie, o sa dea la gramada. Asta e.

Partea proasta e ca tre’ sa modificam codul, pe ici pe colo. Ca nu mai merge loginul de pe Internet Explorer. Campurile-s gri :(. Merge cu F12 si sters clasa inputurilor de username si PW si de sters “disabled=”” la butonul de Submit, da’ doar manual, habar nu am cum sa fac asta din scris. Tre’ sa-l mut pe Ruby.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

“Instagram said the test would not affect measurement tools for businesses. And users can still see the list of people who liked other people’s content by clicking into it.” Adica adio, dar raman cu tine. Sunt ascunse, dar le pot vedea. Oricum, nu cred ca presiunea sociala venea din nr de likeuri, asta e cam absurd, venea din ce poze misto postau altii si ce lifestyle prezentau. Poate cei care sunt influenceri sa se invidieze intre ei pt nr de likeuri, dar omul average nici nu se uita la asta. Mai degraba se deprima ca el e la birou in… Read more »