In UK plouă

Și nimănui nu pare să îi pese.

Îmi ploua in casă și am anunțat lordul pământului ( proprietarul ) să facă ceva gen. Că eu pot să îmi cumpăr o umbrelă până mă mut , dar e bine să înțeleagă că mucegaiul și alte chestii care se mai pot strânge, nu sunt neapărat de la mine . A chemat pe unii, cărora le-am ținut eu interviu și i-am ales și “au reparat”.

Drept urmare , la prima ploaie din aia rea , ca ieri, curgea din nou apă, tot pe acolo, dar și prin alte părți prin care nu mai văzusem. Plm, aplauze. Cred că e ceva overflow, acoperișurile ăstora din țiglă, la fel ca și casele, sunt proiectate de la foarte prost în sus și nu fac față la debite mari de apă, mai musonești așa. Apă zic.

În ceea ce mă privește , aia e. Anunț proprietara că echipa a făcut o treabă de minune și că mai au de treabă, probabil pentru vreo 2 săptămâni , judecând după toate locurile prin care se scurge apă și rata lor de succes.

Azi am plecat să lucrez la un coleg și am trecut prin gară să iau un taxi și o cafea. Și văd că și la ei plouă – #calaromâni și nu le pasă prea tare.

Găleți peste tot pentru overflow și aia e. Mai rău e că cică ne vizitează Lorenzo. Mai multe găleți, cum ar veni .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

Pai acoperisul de sticla cu cheltuiala mare se tine. :))

Bine ca nu ploua in casa si ploua doar pe terasa.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

In casa doar se scurge pe pereți pe la îmbinările acoperișului.

Fery
Fery
4 years ago

sa inteleg ca nu cumperi casa aia pana la urma?

luvieere
luvieere
4 years ago

“Mai ales că nu aș avea 💰 cu ce.” – Baga-i o oferta gen “Boss, fa si tu o reducere, ca uite ce varza e, ploua prin acoperis. Cine stie ce alte probleme mai are? Lasam si noi un 30% acolo?” 😀

Stropic
Stropic
4 years ago

Poate ei o considera un feature, nu un bug. :)) aerisire, umidificator natural…

nu ai vrea sa lucrezi in reading? cam cu cat mult mai putin s-ar plati crezi?

Buruc
Buruc
4 years ago

Si la mine in pod picura Lorenzo in tavan la bucatarie… dar cum am luat flat 1 bed cu utilitati incluse (nu comentez aici set-up pt o singura persoana) am anuntat proprietarul ca folosesc heater-ul electric ca sa usuc peretele :)). A venit intr un suflet sa constate… de mucegai nu i pericol ca e parchet peste tot dar miroase a grota. Se repara, e in lucru …

Mike
Mike
4 years ago

Se vede ca se apropie brexit-ul … toate incep sa scartie.