Filme: Ultrascurt cu John Wick al III-lea

După două filme în care îi omoară pe toți pentru o javră și pentru o rablă nu mă mai miră că omoară oameni random, care vor să îl omoare la rândul lor, și că îi lasă să trăiască pe alții tot random, de pildă pe adjutecătoare – eu ălia îi luam din prima ma-ul și o buzunăream și de monedele alea negre, le puneam pe OLX.

Dar în pauza dintre două gloanțe și un pumn în stomac mă gândeam că nenea ăsta ar putea fi soluția pentru suprapopularea planetei. In mai puțin de 30 de minute omoară mai mulți marocani in Casa Blanca decât toată populația țării, așa cum e trecută pe Wiki. Fie au ăia datele greșite fie erau și turiști printre ei.

Filmul evident că e o oroare, dar e un film noir-ish si partea asta ce tine de cinematografie și cinematică e mișto, m-a ținut cu televizorul deschis până la ultimul cartuș.

Personajul e un fel de Rambo de oraș așa, un fel de Neo fără matrice.

Aștept și Matrix 4, ăsta… John Wick, că văd că l-au cusut la loc și pe Fishburne.

9 Replies to “Filme: Ultrascurt cu John Wick al III-lea”

 1. “m-a ținut cu televizorul deschis până la ultimul cartuș. ”
  Inseamna ca businessul American de la Hollywood inca functioneaza bine. Nu sunt mare amator de filme comerciale dar asta chiar e interesant si devine si comic cu atata macel.

 2. In timp ce injuram pe note din calendarul ortodox, doi tigani, care comentau filmul mai ceva ca Ilie Dobre, ma gandeam de ce au schimbat numele la orase, desi au filmat in aceeasi tara. Acum realizez ca prinde mai bine la public Casablanca, decat Essaouira sau Marrrakesh unde au fost trase cadrele.

 3. Am văzut filmul ăsta la vapor în marș. Când se termina zice un coleg:
  -Bă dacă ăsta a omorât toată populația? Ajungem în port și nu găsim pe nimeni!

 4. cel mai bun Matrix a fost primul. la fel si la John Wick. la fel si la Taken. continuarile au fost actiune de dragul actiunii, omoruri cum da bine la statistica, batai de amorul artei, vaci comerciale de muls 🙂 dar au fost filme care au revitalizat cariera celor doi actori

 5. N-ai înțeles tu. Da, primul film din serie o fi fost cel mai bun, dar eroii nu terminaseră de omorât toți ceilalți actori, erau acolo cu numărătoarea la jumătate, că e greu în doar 2-3 ore, și cum ăia nu apucaseră să-și joace scenele în care mor, a trebuit să se mai toarne niște sechele ca să-i putem vedea și pe ei murind.

  E un ciuciunghez în JW3 care pur și simplu și-o cere de la începutul filmului, îl aleargă pe Neo prin toate colțurile ca să i-o dea, dar n-are ăla timp de el până aproape de final, când îl omoară și e și el mulțumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.