Cartela Telekom

Nu prea îmi place Telekom (  fostu’ Cosmote, fostu’ Cosmorom- pentru cine are probleme cu schimbarea numelor companiilor. Eu încă mai zic Connex, referindu-ma la VDF.) din mai multe motive. Au internet nashpet oriunde, au servicii cu clienții mai mult maro decât magenta, suportul la partenerii lor cam tot asa si-n principiu nu prea găsești puncte Telekom dedicate, au voce de calitate proasta chiar și unde au semnal pentru ca 3Gul lor e o gluma proasta.

Dar au semnal mai peste tot, asa ca trebuie sa îmi țin un număr la ei.

Dar altceva vreau sa zic. Am cerut un sim de la ei ca l-am pierdut pe cel vechi. Mishteaux! La VDF, dacă ai nevoie de nanosim,  îți dau aia nano, dacă Micro, îți dau Micro. Dacă schimbi telefonul decupezi și dacă nu iese bine le faci o vizita

Telekom îți dau asta!

image

All în 1. Sim predecupat in toate formatele. Îl scoți cum vrei si-l vari în telefon.

6 Replies to “Cartela Telekom”

 1. Am un prepay de la Lowi (low cost Vodafone) si mi-au dat ceva la fel care se poate monta in orice telefon cu orice format de SIM. Probabil ca in Romania n-a ajuns inca masina care le decupeaza 🙂

 2. Cartela telekom ce trebuie se fac se funcționeze in Italia,setări din roaming nu merge să mă uit

 3. Daca ai cont la Telekom poti de acolo. Daca nu :

  – Prin sms cu textul A RT EO la numarul 0766127626 tarifat conform tarifului pentru Roaming din tara in care te aflii.
  – Apel gratuit *100#
  – Prin intermediul Serviciului de Relatii cu Clientii.

  De aici.

  Nota mea: incearca *100#, apoi 3 ( extraoptiuni) , apoi 3 ( Roaming Pass) . Iar apoi ai 3 Optiuni flrxi pass, Weekly pass, Daily Pass. Sunt, oarecum, gunoaie toate , dar nah, te descurci cu ele, iar partea buna e ca ti se activeaza roamingul odata cu astea. Ce fac fiecare gasesti pe net. Daca scrii aici banuiesc ca ai access la net.

 4. Eu folosesc Telekom, dar pe 3G de dragul vremurilor frumoase si apuse ale Zapp. Zapp a avut 3G pe care îl folosește Telekom. Dar, aria de acoperire este prea restrânsă. Are Digi mobil mai mult semnal 3G decât Telekom. Acum în roaming au o ofertă cu 12 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.