Telefon la reparat la Vodafone

 

Am zis ( pe undeva) ca am dus telefonul la reparat. Gen sa ii schimbe display-ul. Nu , nu l-am dus la “baieti” , in parte pentru ca-i rezistent la imersie si ca tehnica folosita de baieti cu uscatorul de par, nu  garanteaza re-sigilarea.

L-am dus direct la Vodafone , la “garantie”. Aia lucreaza cu unii- service Regenersis. Care-au anulat garantia instant. Normal. Mi-au dat nota de plata 601 lei si mi-au zis ca voi avea garantie 3 luni pentru reparatia efectuata,  in speta display. I-am intrebat daca imi garanteaza rezistenta la apa dupa resigilare conform caracteristicilor initiale IP65.

Mi-au zis ca datorita caracteristicilor  produsului, Sony le interzice  sa-l desfaca , deci solutia de reparatie este INLOCUIREA.

Am platit direct , ca Guta. Mi l-au trimis inapoi la Vodafone. Adica pe cel inlocuitor. Cu folie pe  ambele sticle , fata si dos . Am gandit – betoon, telefon nou cu 600 de lei. Nu sunt sigur ca-i chiar nou. Cred ca-i refurbished sau ceva. Oricum , bateria tine tot atat ( ca nou) .

Partea interesanta e ca nu mai am aplicatiile vodafone ( de care mi se rupe-n doua! ) si ca telefonul asta NU ESTE blocat in reteaua Vodafone.  Am testat cu cartela Telekom.

Cu alte cuvinte , pentru 600 de lei am primit si o deblocare. Sa fie primita.

Deci daca nu stiti cum sa deblocati telefonul, v-am dat ideea.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments