Misterioase sunt căile Uberului

Am mers cu Uber de la un prieten, unde am lăsat rabla, până la aeroport. Cu două mașini – soția și jumătate de familie in 1 mașină, eu cu restul in cealaltă.

Din același punct până în același punct cu mașini din aceeași categorie – Uber X chemate la distanță de 3 minute una de alta, eu am platit 73 de lei, soția 27. Culmea, că estimatul meu era de 32 de lei,plm.

Acuma, na , 73 de lei pe un drum până la aeroport ( vreo 12-13 km ) e okish pentru Europa de Vest și anormal de mult pentru România, dar pe pandemie nu mai zici nimic. Nu de bani în sine e problema. Putea. parca in aeroport și plăteam 500 de lei pe parcare timp de două luni. E 500 pe lună, dar ăștia din ce m-am prins nu sunt in stare să taxeze mai mult de 500 :)).

Dar coaie! Pe vremuri mă apucau nebuniile când vedeam preturi aiurea , taximuiști cu maimuță. Dar dacă e frumos, pe factură e totul ok , bănuiesc , huh ? Stii cum e, acuma nu mai dăm vina pe șofer că e bulangiu. Uberul e ăla care ne fură.

Cu alte cuvinte eu nu sunt supărat că de ce am platit eu așa mult , ci de ce plătește soția așa puțin. Ea voia să lase bacșiș din aplicație, 10 lei alea. Eu nu am găsit butonul de muie.

Bine, nu am nimic cu șoferul , omul a fost OK altfel.

4 Replies to “Misterioase sunt căile Uberului”

  1. Mi se pare foarte aiurea. Nu ca e 73 de lei, dar ca nu a zis de la inceput, vezi ca te costa atat, take it or leave it. Adica, asta era toata ideea aplicatiei, nu?

  2. Da, sigur. Mai ales ca poti citi in screenshotul care ocupatrei sferturi de articol “UberX Receipt” 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.