Descoperind apa caldă lipsă

Problema eternă a Bucureștiului, că rămân locuitorii nespălați și ajunge să pută vara în autobuze.

900 de blocuri sunt multe, chiar și la nivelul populației din București, adică presupun că statistic asta-i ceva gen 5%. 5% din totalul blocurilor, nu din totalul blocurilor racodate la rețeaua de termoficare, astea-s mai puține. Deci probabil că termoficarea operează acum vara undeva la 90-95%.

Problema nu e numai aici, sau blocajul, să zic așa, nu e aici. Blocajul e același mereu – pretenția autorităților că ei pot asigura termoficarea și pentru asta să blocheze locatarii în sistemul centralizat; legea aia cu debranșările.

Orice sărak care stă pe RADET, când observă că nu prea beneficiază, chit că e ieftin, caută el singur o soluție, dacă-l lași. Și dacă orice beneficiar găsește el singur o soluție și pulifricii se debranșează ei singuri pe criterii de ”handicapații ăștia de la RADET ( sau cum se numește sistemul acum) nu-s în stare să rezolve, în final nevoia de a rezolva ceva se aleviază. Ai putea avea 900 de blocuri debranșate, în loc de 900 de blocuri fără apă caldă pentru care se caută soluții și se alocă costuri.

#bucureștiulsărakilor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Boss pentru apă caldă nu e nevoie de debranșare. Soacra mra sta la etajul 9, in teorie are apă caldă. In practica trebuie să ții daca vrei sa faci un dus la 05:40 robinetul deschis 15 minute. Un boiler în plăci a rezolvat problema asta. Cand am schimbat apertamentul am făcut pregătire și pentru așa ceva. Cade încălzirea pe gaz, trec pe boiler. In 5 ani l-am folosit doar în teste, adică cand sunt acasă îl pornesc lunar si fac un duș cu el. Sigur la mine sunt bani aruncați pe fereastră, surorii mele i-am făcut doar pregătirea, e la… Read more »

Mad
Mad
3 years ago

Eu nu am avut probleme. Doar in saptamana aia- cand se certa Firea cu Elcen- a fost apa mai rece- cam 45 de grade. Acum e oparita.
E adevarat ca am punctul termic langa bloc 🙂 dar asa e in tot cvartalul/zona. Adica multe puncte termice.