Hating Vodafone 5/8

Au astia o campanie  cu “la cartelă ești mai câștigat”.

Titlul e partial cinstit. Ești mai câștigat comparativ cu un abonament, valabil pentru toți operatorii din Romania.

Am rămas atât de frustrat  că nici în UK, ori altă țară nu am sa am vreodată abonament.

Dar hei, în cazul ăsta e despre altceva.

Uite cât hate au băgat frățiorii romulani in comentarii.

Iar angajații lor de PR se declară preocupați de a rezolva aceste probleme, nu șterg neapărat comentariile, care oricum cam dau cu campania de caldarâm.

Plm, când ești companie și la reclama ta scrie alt cont de business (Horeca Bucovina ) să se plângă, sau să te denigreze, deja e groasă. Cum ar veni că e oficial, nu mai e doar hate.

6 Replies to “Hating Vodafone 5/8”

 1. Ești mai câștigat comparativ cu un abonament, valabil pentru toți operatorii din Romania

  Nu stiu DIGI daca nu se califica aici, noi platim cam 70 de lei/4 abonamente cu tot felul de cacaturi nelimitate si vreo 3000 de minute internationale gratuite. Cand am fot pe la nemti, austieci si greci ne-am mai dat pe Waze, am mai citit emailuri si am mai apelat diversi, da’ tot 70 si ceva de lei / 4 abonamente o fost nota de plata.

  Partea mai proasta ii ca de cateva luni o tinut neaparat digi sa aiba si 2G si cam de atunci o aprut perioade de timp in care iti vine sa te futi in semnalul lor.

 2. Probabil ca nu se califica, nu i-am inclus ca stiam ca astia nu aveau acoperire si cand erai in zona unde nu ai acoperire de la ei, ci rulezi pe celulele altui operator te considerau cumva in roaming. Probabil ca s-a schimbat, asta era prin 2015/2017, da’ sunt un pic in urma cu acoperirea lor.
  Si stiam si ca-s cam praf pe roaming din ala adevarat, adica in afara tarii, si au fost primii care au cerut derogare de la legea “roam like home” ca ziceau ei ca abonamentele lor sunt prea ieftine si nu-si permit sa acopere costul. Presupun ca si asta s-a schimbat.

 3. Coa te înșeli amarnic! Îți zice unul care se dă pe net prin toată Europa! Sunt imbatabili si pe roaming. Voda ca și Orange folosesc in roaming acorduri cu rețele din grup. Ori roamingul tau va fi funcție de cum merge rețeaua respectivă, in schimb la Digi nu ai grețuri de astea. Aia care au semnalul cel mai puternic intră roamingul pe ei. Da plătești la MB, dar caută si vezi cat e 1 MB la Digi si cat te ajunge echivalentul la concurență. Ai sa ai o surpriză! Sigur poate fi mai ieftin la abonamente babane, dar Boss eu de un abonament de ala Red am 4 abonamente mobile, cablu TV, internet si telefonie fixă. Și te asigur ca unde stau acasă chiar nu am probleme cu semnalul. Mai mult vad ca pe autostrada Soarelui stau acum mai bine ca Voda!

 4. Eu am prepay voma doar ca sa nu dau numarul meu… net vad ca dau astia, in schimb la munte e jale cu semnalul. Aveam semnal la Orange in varful muntelui, Vomafone ba aparea ba disparea…

  La Orange am net nelimitat la 35 lei, dar afara in roaming doar 2-3 gb/luna… ceea ce face ca 70 lei pe 4 abonamente cu net pe ele de la gigi sa fie de departe cel mai bun deal. Intrebarea e…. cati gb aici si cati in afara iti dau? Sunt cumva d-aia…. primii 5gb 4G si restul 2G? :)) Ca atunci nu mai e asa roz. 2G e ok pt mail si gmaps, dar whatsapp voce/video nu prea… macar HSPA+. Ala de 42Mbps nu ca la altii de 7,2.

  Ahh… la gigi mai se aude vocea metalica? :p

 5. E ok, nu va mai vaicariti de semnal, eu in UK am GiffGaff ( pe ieftineala, da), destul de des ( in orase , nu in pustie ) nu merge teava nici pe 4G, deja pe HDSPA poti sa sugi pula ca si un mail se trimite greu. La astia platesc 8 lire pe 2GB de net – n-am nevoie de mai mult can lucrez in mare din casa. La Orange platesc 10Eur pentru optiune cu minute in Roaming, cand platesc, na si-mi dau aia 3.7GB in roaming, dar e amuzant ca merge mai bine decat la operatorul din UK, lol. Probabil trebuie sa ma portez la altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.