Fire TV. Moartea

Aveam un Chromecast. Inca il am, dar a rămas legat la un televizor după care face soția ceva exerciții , la țară, in România . Și prin iunie am cumpărat ceva cu gândul să mai pun și io un Netflix pe TV.

Pe televizorul Sony pe care îl am din 2012, l-am cumpărat când m-am mutat in apartamentul nou cumpărat în București și l-am adus după mine in UK, nu mai merg aplicațiile că nu mai face nimeni update la ele. E mort pe partea de stupid tv.

Mai un Netflix, mai un cast dupe torenți, astea.

Și am zis sa nu iau tot Chromecast, hai să vedem și cum e al ăstora de la Amazon. E ca un cur. Nu poți face cast pe el. Are Netflix. E 4k. Si mai are amazon prime de unde a cumpărat soția The Orville – risipă! Era pe torenți ffs!

Altfel, serialul pare mișto, îmi place.

Sigur, de cumpărat cumperi ușor tot conținutul posibil de pe net. Apeși , îți sar banii din portofel și gata. Deblocat poți urmări.

Deci, și de asta nu ai de ce să cumperi așa ceva. Și trebuie restartat zilnic .

Are telecomandă, dar Chromecast e controlabil din telefon , cam la fel de bine.

Nope. Nu merită banii. Nu știu cum se vede 4k și de cât net are nevoie pentru aia, eu am televizor 1080p din epoca de piatră, iar pe ăla se văd filmele mișto, nimic de zis aici.

Send to Kindle

7 Replies to “Fire TV. Moartea”

 1. Nu îmi dau seama de ce nu ti a plăcut, pentru chestii legale mie mi se pare mai comod decât orice altceva. Telecomanda e inclusiv telecomanda universala pentru televizor și poti sa il inchizi sau sa schimbi volumul.

 2. Pe mine ce ma uimeste ca dc opresti tvul din butonul lui de on/off, nu opreste aplicatia, care funcționează în continuare (cu YouTube am incercat doar, ce-i drept). Trebuie sa iesi din aplicatie si apoi sa il închizi.

 3. @Alexx:
  1) Controlez mai bine Chromecast din telefon
  2) Am incercat cu butonul de Alexa cu voce ( după care l-am oprit de peste tot – mă enervează că există și că nu are microfonul ăla hard switch. ) . Alexa e o dobitoacă cu crăci. La cratiță cu ea!
  3) pe Chromecast pot sa fac cast din telefon la chestii legale, unele care nu-s pe firetv.
  @Redoo: Lol, da, poza e de când l-am cumpărat.

 4. Am avut doua dintr-astea, pe doua tv mai nesmart de felul lor, pentru Netflix. HBO go stiam ca nu merge insa surpriza a fost ca din Ro nu merge nici Prime video. Pentru Prime trebuia sa-l iau pe cel vechi, lol. Le-am facut cadou in familia extinsa, playere de Netflix. Le-am inlocuit cu un Xiaomi Mi Box S si o Nvidia Shield TV. Shield-ul l-am primit cadou, e bun (Atmos, upscaling 4k destept) dar prea scump, nu cred ca as fi dat atatia bani pe el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.