Jocuri scumpe: Roblox

Din ciclul deja început – cu jocuri și cu microtranzacții.

Unul din jocurile cu care își pierd vremea copiii voștri este Roblox. E de fapt un fel de portal /o platformă de jocuri unde diferiți dezvoltatori își fac jocul lor și oferă acces, de obicei gratis, dar cu opțiuni de a cumpăra in game.

Iar problema cam aici e. Nu știu cum le place copiiilor chestia asta, în general experiența e oribila. Peste tot sunt butoane și butonașe unde dai click și te invită să cumperi bani de Roblox, sau sa ii cheltuiești dacă îi ai, iar ăia ii cumperi cu bani adevărați din contul de google play..

Din când în când mă stresează copiii să le cumpăr robucși din aia. Undeva la 20 de lire pe an.

Mult . Le-aș da șuturi in cur , dar dacă ele așa vor să își cheltuiască alocația / banii de buzunar, ce pot să spun, sper că ăia care fabrică jocul asta infect sunt mulțumiți.

Jocul e plin de scamuri care încearcă să te jefuiască de conținut, să îți fure datele de conectare prin phishing, să dracu’ să îi piaptăne. Oribil . Copiii însă le adoră – ce pot să spun, câtă vreme ăsta e un fapt, toată lumea e fericită, bănuiesc.

Ce face jocul ăsta așa de interesant mai ales în perioada asta? Are interacțiune socială, e un fel de poți să te joci v-ați-ascunselea, prinselea, rațele și vânătorii, dar și alte jocuri mai interesante, online în siguranță.

#newlife

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
Florin
3 years ago

Si baiatul meu joaca roblox(are 5 ani). Joculetele de acolo par sa fie similare cu cele din consolele terminator(le-ai pomenit pe aici) – acelasi stil si nivel de dificultate/ complexitate: sari /evita obstacolele, fugi de ceva/cineva, cauta ceva. Pe la 10 ani eram fascinat de asa ceva, doar ca dadeam pe un joc nou intre 30 si 50 de mii vechi. Acum cred ca developerii cer ceva mai mult de echivalentul sumei mentionate mai sus.