Scurt cu “avem un vaccin” în România

Nu începură ăștia de la Pfizer sa trimită doze pe undeva încă, dar pe toate sursele de știri din România se vorbește de ”avem un vaccin” și ce minunat e.

N-aveți, coaie, nimic, momentan. Aveți restricții de calatorie, noaptea se iese iar doar cu declarație, o parte din economie închisă, șomajul iar în creștere, școala d-abia au închis-o, cazurile și morții sunt în creștere accelerată la limita la care mai poate sistemul să numere ceva.

Aveți pula pe băț, adică. Au unii un vaccin care ”cică” ar merge în proporție de 90% ( dacă ar fi așa ar fi beton, că dacă injectezi fie și 50% din populime cu vaccinul pizdii încetinești transmiterea cu minim 55%) dar rămâne de văzut în termeni reali, iar înainte de ramâne de văzut, mai avem de murit vreo 6-12 luni. Ho, nu vă grăbiți , că nu anunțară ăia de la Pfizer că primii cărora li se va livra vaccinul ăla sunt românii. Planul este de vreun miliard și ceva de doze pe 2021, sunt vreo 300 de milioane de americani, după aia mai o grămadă de alte nații un pic mai în față la coadă.

Asta înseamnă ca POATE prin august septembrie anul viitor avem ceva palpabil, dacă nu cumva mai apar și alți producători pe piață până atunci.

Masca pe figură și nu mai visați.

9 Replies to “Scurt cu “avem un vaccin” în România”

  1. in Romania nu avem nici macar vaccin antigripal – chiar si la cel contra cost e o loterie sa gasesti 😀

  2. N-am dar daca fac o tura prin Rep Moldova sigur gasesc.
    EU a contractat vaccin si o sa fie distribuit in toate tarile EU in functie de populatie nu de cat de saraci / bogati sunt. O sa vezi ca o sa fie vaccinati astia din linia intai din romanistan inainte de smecherii din UK , germania sau franta.

  3. Pfizer fac si Viagra, mi-e sa nu amestece ceva in vaccin: asa ca sa isi revina lumea cu zambetul pe buze dupa pandemie 😀

  4. nici nu cred ca avem cum sa primim “tirurile cu vaccinuri”.
    Citeam ca trebuie transportat la -80 de grade. Iti dai seama cum o sa fie sa stea tirul ala pe valea oltului vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.