Made in vrăjeală: Lanternă Letion

Căutam o lanternă că nu am nici chibrituri, nici lumânări, nici nimic în casa asta, și dacă se ia lumina sau trebuie să fac ceva afară noaptea, cum încercăm deunăzi să mă uit pe sub mașină ca să mă prind dacă chiar au schimbat ăia de la service filtrul de motorină, că în cartea de service au uitat să treacă-meargă ( ca la români, băh, devin tot mai dezamăgit de serviciile ăstora, am venit aici cu așteptări ).

Și zic să umplu buzunarele capitaliștilor, să cumpărăm , nu ca in România unde facem noi totul DIY.  Pe Amazon nu scrie clar unde e produsă, dar pe niste poze cu cutii am văzut că e importată din Germania. Zic asta e, lucru nemțesc .

Dar pe poza aia nu se vedea ca pe asta și partea de după contactul importatorului din Germania, aia cu adresa producătorului, în Shenzen China, unde se fabrică lanternele Letion , ca și restul produselor de consum :(.

No, asta e, înapoi nu o mai dau, dar e bine de știut.

Altfel, laterna ( olt. , știu că corect se spune lanternă, nu am mâncat nicio literă) e ok, merge cu 4 baterii și are un fascicul destul de serios cat să rămâi beteag dacă ți-l pui in ochi, ca mine.

*Scrie pe instrucțiuni să nu îți lumini cu ea în ochi, dar pesemne am devenit și eu american.

Lanterna Letion
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bogymeister
Bogymeister
3 years ago

Trebuia sa faci filmuletul pe intuneric daca vroiai sa faci un demo serios 😀