Îmi place Bandcamp din ce în ce mai mult; cu E-an-an

Și le fac reclama moca.

A pus un coleg de forum la Manowar o melodie a trupei ăștia, de care nu auzisem până atunci. Am ascultat-o și am căutat pe net de unde să le cumpăr muzica. Direct din primul link am ajuns la bandcamp, unde am deja cont.

Ascultat mai mult din muzica lor, pus în coș ce mi-a plăcut și săvârșit plata.

După care m-am gândit la o chestie cu privire la , că nu au aplicație nu știu cum și nu știu ce, . Și m-am întrebat natural, bă, cât iau ăștia comision de la artiști și de ce apar mulți artiști noi și exotici acolo ? Dintre care unii sunt foarte buni – părerea mea de nespecialist, desigur.

Păi, ăștia înțeleg că percep 10-15% comision, care nu știu dacă-i mult sau puțin, dar pula mea, am observat că orice serviciu din ăsta cu aplicație, că e Uber, Glovo, itunes, etc – s-a învățat la 30% coaie, nimic mai mult. Până și facebook se duce de la 20% înspre 30% pentru publicitate. Deci, ce să mai , toți samsarii acuma sunt pe 30%.

Dar o muie nu vor ei?

Înțeleg că ”merită” comisionul în sensul că ăștia mari se ocupă de adus clienții și vând. Pe de altă parte CLIENȚII SUNTEM NOI, BĂ.

Voi. Voi alegeți să plătiți în plus și să i se ia vânzătorului suma asta folosind anume servicii: Cumpărând de pe linkuri de facebook, de pe site-uri ca itunes. E de înțeles când nu găsești altfel. Dar dacă ai opțiuni e absolut decizia ta, a clientului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
buntzi
buntzi
2 years ago

Eu am cumpărat de la ei (bandcamp adică) mai multă muzică, dar da, îmi place sistemul lor de lucru. Nu eram conștient de treaba cu comisionul (mersi că ai pus informația) dar mi-a plăcut că nu vor musai user, parola vieții, kkturi de-astea.

004
004
2 years ago

E bine ca aveti gusturi limitate lol daca va permiteti 1$/piesa. Eu n-as da 20k asa aiurea, mai bine le ascult…pe youtube, sa zicem. :))