Una cu stiinta berii si hip-hop de incheiere

Pitrocind pahar cu pahar  de bere ( bai si nu-mi place berea de loc, dar ce sa-i faci tre’ sa aiba si nemtii chestii naspa pe care trebuie sa le faci)  am descoperit factorul PilS. Stiu ca voi sunteti eruditi si va ganditi ca-i vorba de proteina regulatoare cu functie senzoriala care determina anumite aspecte mutagene la diferite organisme cum ar fi bacteria E Coli.

Da’ mie imi place pfisica. Adicatelea factorul PilS  reprezinta divergenta pozitiva a vectoului g si e proportional cu 1/2 ori alcoolemia volumetrica dintr-o bere. Adicatelea, din doua in doua beri vezi grade de divergenta a acceleratiei gravitationale la oameni. Cu alte cuvinte  notiunea de “a-ti fugi punctul de fuga”.

Eu incerc intr-un mod fandosit sa va spun un lucru simplu. De intelegeti, bine, de nu,  hai sa va arat asa off-topic, sau nu,  ce se mai asculta zilele astea pe la mine “pe zona”, ca tot s-apropie momentul cand tre sa ma tund “puscarie” si sa-mi trag sapca pe ochi. Sunt dezamagit. Nici hip-hopul  nu mai e ce era. Ne-am analfabetizat toti.

Pe vremea mea, Rimaru si Brugner s-ar fi simtit jigniti sa faca rime agramate. Acu’ e la mare moda. Ce vrei, publicu’.

Luati d-aici , direct din poarta…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments