Ultrascurt: Avionul de Elveția

Aproape jumătate din coada de îmbarcare din avionul de Elveția plecară ‘napoi să își facă test rapid de corcovid , în aeroport.

Că cică nu îi lasă să intre fără. Nu cred că e ceva nou, treaba e așa cel puțin din 28 mai.

Să nu știe e de înțeles. Cum au ajuns la îmbarcare nu e clar. Prin contrast când pleci in UK ( cel puțin cu Wizz) nu mai poți obține cartea de îmbarcare online , trebuie să mergi la biroul de check-in , le arăți testul negativ de covrig, formularul de înregistrare , faptul că ai cumpărat teste de zilele 2 și 8 și după aia primești belet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
iondelaraion
iondelaraion
2 years ago

Ai nostri ca Brazii: au impresia ca odata vaccinati le este suficient pentru a calatori si ii doare in cur de reguli. 50% Sunt analfabeti functionali, cand faci check-in online iti spune sa te asiguri ca ai toate documentele necesare intrarii in tara “Rules for entering Switzerland by air If you enter Switzerland by air, you must be able to show proof of a negative test at two different times: firstly on boarding the departing flight in the foreign country, and secondly at the Swiss airport (when crossing the Swiss border). Note: The tests accepted, and the exceptions to the… Read more »

iondelaraion
iondelaraion
2 years ago

Da dar nu! Elvetienii sunt maestrii facutului de bani din nimic, mai abitir decat israelienii. Daca iti refuza check-in poti cere/recupera banii inapoi pe bilet, in schimb daca iti refuza Imbarcarea (in prima faza) sau intrarea in tara (in etapa a doua) poti spune adio la rambursarea cheltuielilor plus ca deja cheltui ceva in aeroport (o maslina un covrig o alte alea, poate hiar la pacanele in OTP) sau in avion (un parfum un sensis o cuca cuola). Vezi ca Elvetienii NU sunt in Uniunea Europeana: regulile alea cu rambursatul in functie de aia si ailalta sunt un pic mai… Read more »

iondelaraion
iondelaraion
2 years ago

Compania te ramburseaza pentru zbor anulat/intarziat dar in nici un caz pentru documente cerute de catre tara de destinatie si/sau tranzit.
Tu zici ca pentru zborul de UK au facut control la check-in iar la cel de Basel doar la imbarcare: pai UK cere control la check-in si Elvetia la imbarcare. Zic si eu: sunt inginer nu doctor in stiinte politice.