Gata, mi-am generat certificatul de vaccinare

Sunt surprins sa vad ca platforma astora chiar merge, fara geofencing pe IP, fără prea multe complicații.

Am citit ieri articole – că e de căcat, că de ce trebuie să bagi ȘI CNP ȘI seria de buletin , măcar nu mai cer data emiterii , orașul nașterii și restul de sarsanale care erau balast la orice act emis de statul român.

Faptul că STS a făcut ceva să meargă așa repede, cu orice firmă or fi lucrat ei, din punctul meu de vedere e jos pălăria, bravos! E valabil pana anul viitor la final de iunie, adică un an de la generare. De atunci, om mai vedea. Mai un booster, mai ce s-o mai găsi.

Pe scurt, am generat asta fara nevoie de instructiuni suplimentare si fara stat la coada. Ca sa ii fac mamei sotiei cont la NHS cu autentificare si plm a fost mai anevoios asa, cu instructiuni mai complexe, cu morti in cârcă, pentru, in principiu, aceeași dovadă.

La meciul cu vaccinul, pentru mine, România-Anglia are 2-1. Se joacă.

4 Replies to “Gata, mi-am generat certificatul de vaccinare”

  1. Concluziile de-acum sunt “la pauza”. Ce se intampla dupa o noua repriza – alte concluzii la final. C-o fi tuica, c-o fi vin, c-o fi pipi de rechin, pana acum asa se vede treaba de unde ma uit eu.

  2. Romania
    1) Vaccin la alegere, flexibilitate, am reusit vaccinare mai rapida full.
    2)Dovada de vaccinare se obitine mai usor si e mai larg acceptata.
    UK
    1) Vaccinare la scara semnificativ mai larga a populimii, chit ca majortiar cu un vaccin care statistic pare sa aiba o rata de succes mai asa si asa. DAR MERGE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.