Zece negri mititei

Vineri vorbeau de un caz de covid in clasa unui copil care urma sa ii injumatateasca ( in functie de care cum au luat contact). Luni inca unul, inca unul de prin alte clase si-au ramas doar 3 de toti intr-o grupa, care merg la scoala. Dracu stie de ce, ca puteau sta acasa oricum, din solidaritate. Sper să nu fie intre aia doi ghinionisti care o mai pice pe izolare până cand plecam noi d-acia, dracului.

In rest se propovaduieste relaxare, totul e bine pă UK, se pregătesc din nou de maxime istorice, daca nu acum atunci cand, cum ar zice Borisache. Hai sa facem hora mare, cu tulpina din dotare.

De la Londra primesc informații cum că se îmbolnăvește lumea prin birouri – da, pe acolo recrutorii cu care mă conversez eu s-au mai intors la stabilimente. Se imbolnăvesc și ăia vaccinații; dintre ăia cu o doză mai ajung pe la spital, pentru ăia cu două pare că e doar o gripă, al dreacu rău vaccinul ăsta, anul trecut ziceam că-i doar o gripă așa, fără nimic. Ii zic la mișto domnișoarei cu care mă mai întrețin eu la fiecare 3 luni când intrăm în prelungiri ( de contracte) că e clar atunci, vaccinul e bun doar de pașaport dacă colegii ei o iau oricum și cu și fără și mai ajung și la spital cu plămânii vărzet. Răspunsul a fost anecdotic și în asentiment cu ce aș gândi și eu:

-I can only hope that without the vaccine they would have died.

-Sold!

Am semnat direct prelungirea, că ăștia-s oamenii cu care-mi place să lucrez, optimiști. Cum ar veni, doamne ajută de valul 4, lockdownul 5, să mai fac și eu un ban și să mai stați și voi în casă că prea s-au aglomerat orașele din nou. Bine, nu toate, văd că pă New York, e un pic cam groasă. Nașpa fără turiști fără oameni care s-o ardă prin magazine de cumpărat căcaturi și prin cafenele și restaurante.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Are soția cam 20% din colegii vaccinati îmbolnăviți, unii dupa ce au avut si Covid. 100% au stat acasă pe tratament de Netflix, făcut rețete și chiar sport. Eu zic ca e bine.

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Nu aș putea să știu, dar sunt printre primii oameni vaccinați. Cert e ca daca nu ieșea la teste ca-s pozitivi nu stia nimeni că nu se simțeau mai rau sau ar fi avut simptome.