Ze loving wife

Așa se numește acest minunat tablou, pe care am să pun un NFT și am să îl scot la licitație începând de la suma modică de 2000 de euro. Să zicem .

Mâna întinsă care nu spune o poveste…

Tablou prin care ii fac in ciudă lu’ Ronaldo, care a ascuns Cola și a îndemnat lumea să bea apă. Paharul de apă e în spate.

Cele două sticle de cola nu semnifică, așa cum ai crede, apropierea dintre două persoane printr-un viciu, că doar eu beau respectiva urină, doamnei i-a spus dentistul că i se demineralizează dinții de la băuturi acide și i-a recomandat ce ne-a recomandat și Ronaldo.

Eu nu am fost la dentist din 2019 pentru că pandemie, dar nu-i bai, merg în câteva zile. Până atunci bag. Eu pe amândouă, menaj a trois cu cola.

Că stau pe cameră să lucrez, în timp ce restul nu merg la plajă / piscină că e prea cald momentan ( O.o). Și mă trezii cu sticle astea la botul mi-ho-ho.

Dacă mi se strică dinții sau ceva, dau cu glet și pun ceva faianță, că am văzut că e la modă să ai dinții mai strălucitori decât neonul de la baie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
2 years ago

Cola are si o parte buna.
Te ajuta sa te concentrezi.
Te energizeaza.
Practic, te ajuta in munca de zi cu zi. Isi scoate banii, cu alte cuvinte.

Stropic
Stropic
2 years ago

Mouse in culorile coca-cola. :))))

un domn
un domn
2 years ago

As fi ales o limonada preparata acasa ( 6 lamai, 1 portocala, 2l apa plata, de izvor mai greu, 3 frunze de menta, zahar brun)

Catalin
Catalin
2 years ago

Aș fi ales eu multe. Dar am primit la botul calului.