Paiul scurt

Plătești sumă de bani pe zboruri și mai plătești altă sumă pe locuri. În față, ideea doamnei, eu am o idee mai fixă, adică o sumă mai fixă locuri în spate, mai ieftine.

Nu se aprobă din priviri, că e Baia acolo și se face coadă, că motive . Nu mai zic nimic, dau cu cardul să fie bine, să nu fie rău.

Ajuns la locul faptei, toate trei locurile sunt ocupate, e normal. Nu e cu supărare, până nu observ că, pe locul meu din mijloc, căștile nu se aud, touch screenul preia câte o comandă după ce îl freci după limita la care ar trebui să aibă orgasm, dar măcar scaunul se lasă pe spate când apeși butonul. Se lasă de se zguduie avionul și deranjezi trei rânduri de pasageri.

Soția se uită la film; ea îl și aude, eu vad filme mute ca pe vremea lui Stan și Bran, dar sunt numai vreo două care au și subtitrare.

Mă ridic sa merg la baie ca să constat că totuși am făcut o alegere bună. Rândurile din spate sunt ocupate așa , maxim 2 din 3 pasageri, dar destule rânduri sunt cu câte un lache care se plictisește și s-a întins pe toate trei și doarme stingher. Să n-ai și tu un tovarăș la un drum așa de lung să îți țina de urât…

Ferice de noi că am dat bani mai mulți pentru locuri mai bune.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Paul
Paul
2 years ago

Chitros ești. 😀😀

Stropic
Stropic
2 years ago

Asa e cand zbori cu bogati. 🙂