Ultrascurt: Digi-migi, mă pregătesc de un hack

Sunt la țară. S-a luat netul . De ieri. Anul ăsta s-a luat netul de 4 ori. Știu că am un termometru cu ceva cloud și mă anunță când nu merge netul. Asta o dată, că de 3 ori m-am nimerit eu acolo.

Motive sunt – că netul era de la AKTA, iar ăia aveau infrastructură mai tango. Venise pe urmă și Digi, dar am rămas la ăia ca să nu dea faliment, să fie competiție, astea. Au dat, i-a cumpărat DIGI. Ăștia su și infrastructura lor ( fibra lor) prin sat, care e mai bună, dar nu se chinuie să mute abonații vechi, că costă că pula mea.

Moment în care nu poți să le spui că ”să-mi sugeți pula, închid abonamentul și mă mut la…. la mama, abuzivule care ești.”

Mai sunt soluții cu antene 4G, fără fir de la orange si voda. Nu se compară, acuma scriu oricum de pe hotspot din telefo și nu e tot aia.

Daar, când ești boier și ai multe case în sat, poți să tragi net la altă casă tot de la ei și vor veni cu fibra aia nouă. Ai putea spune, dar stai coaie, că-s bani în plus. Până anulez abonamentul celălalt da. Dar până una alta am făcut comandă de abonament gigabit la prețul de 25 de lei. Adică 4.46 lire/ lună, unde în UK plătesc vreo 45 de lire pe 200Mbps, dar măcar pică și ăla din când în când , nu-i bai.

Bine, eu aș putea să las ambele abonamente, dar probabil că n-o să le las că sunt zgârcă și oricum am sistem cu antene wireless personale prin sat. Pe care vreau să-l extind, normal.

Să vedem cât o dura.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Cosmin
Cosmin
2 years ago

În acordul de închiriere al rețelei AKTA (o vor cumpăra la sfârșit) scrie ca trebuie sa o upgradeze, mai trebuie sa aștepți puțin

https://www.profit.ro/stiri/angajamentele-propuse-de-rcs-rds-pentru-acordul-akta-preturi-mai-mici-cu-10-15-pastrate-3-ani-plus-modernizarea-retelelor-19394097

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Cred că nu. Nu e disponibil la mine la țară.