2 Replies to “Hai și cu apusul”

 1. Cateva intrebari.
  Atmosfera e la fel pe tot parcursul anului? Adica valuri calde, asfintit poetic si temperatura de vara?
  Apoi cum e cu mancarea? Si cat costa o proprietate(ceva modest gen apartament sau coliba) acolo in caz de retirement la o adica?
  Thanks.

 2. 1. Atmosfera. Nu. Din Iunie pana aproape de decembrie e mai putina ploaie. În septembrie deloc. Cică cea mai buna luna.
  Valurile sunt mereu mai calde decât în Pacific și Atlantic, dar temperatura e în descreștere (a apei), în perioada asta. Vreau sa zic apa are 28 de grade ( acum poate 25 la mal,ca ploua și se amesteca cu apa de ploaie, dar la flux 27-28.
  În septembrie e cea mai mica temperatură a apei, cam 25 de grade, iar în Decembrie 29-30. Celsius :).
  Asfințit poetic dacă nu ploua, mereu.
  Temperatura de vara, mereu.
  Cu mâncarea e mai complicat. Ăștia unde stau eu la Neptune, au mâncare foarte buna, gen se pisa pe orișice AI de 5 stele din Grecia, Turcia. Mai bine sa zicem ca la Merideanean Palace din Tenerife, sucuri naturale de fructe “rare”, gen fructul pasiunii și alte dubiosenii. Am sa descriu pe larg intr-un articol. Doar ca, asta e la hotel și chiar și asa, ieri m-a răpus diareea :). Nu as da vina pe ei ca ma știu mai simandicos la mâncare și pățesc asta des ( relativ) cat stau plecat, chiar și dacă ceilalți sunt ok.
  Problema e ca dacă ai casa ta și îți iei mâncarea din piață…am sa pun niște poze. Miros nu am cum, dar m-am ținut sa nu vomit.
  Sigur, vegetale, fructe chestii, e ok, ai de unde sa cumperi, ieftin căci cresc prin toți pomii. Cu carnea e foarte nașpa. Și pestele. Și fructele de mare. Dacă nu le iei din balta direct, gen, se imput imediat grav. Nu cred ăștia sa aibă frigidere.

  Pământul e ieftin. Cam 500 Dolari spațiul din jurul unui palmier de.cocos. Asa măsoară. Asta e cam 100mp. La plaja gen. Proptietati gata făcute nu prea găsești de cumpărat. Sau poate cocioabe. Sătenii își fac o cocioaba cu cca 1500 de dolari. Materialele sunt scumpe. Munca ieftina. Cred ca îți faci o casa de 100mp cu ceva gen 20-40000 eur, condiții europene.
  Astea sunt prețurile acum. Lumea cam cumpăra în viteza. Peste 25 de ani nu prea cred. Dacă rămân la fel de deschiși și pasnici cu străinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.