La baie la barbati

image

Sunt la bere. BRRC, cum s-ar zice.
Nu știu cum e la baie la femei la un bar ,  dar ma gândesc ca e anost. Fiecare  în cabinuta ei, fâș – fâș  și ce mai fac femeile.
Bah, dar la barbati  e show. Ca sunt pisoare.  Și au o problema: n-au mânere. La un momentdat ai nevoie de mânere la chestiile astea din doua motive.
O data ca te împinge ejectia de antimaterie în spate și a doua ca echilibrul și alinierea la mediul înconjurător suferă ceva efecte relativiste.

E nebunie sa vezi în jurul tău 3 patru oameni care survolează zona, cautand un punct de aterizare,  încercând jet la punct fix dar reușind mai mult o demonstrație de scrima, ceva din Zoro.
N-am băut destul, dar se rezolva.

4 Replies to “La baie la barbati”

 1. Pornind de la experienta Elenei Udrea in puscarie unde se pare ca impartea privata cu celelalte detinute plurisenzorial respectiv vizual, auditiv si olfactiv, as spune ca nevoia omului de a se izola pe sine in momente de cumpana a devenit o chestiune fundamentala.
  Mai putin cand omul e barbat si n-are nici o problema in a se masura in amplitudinea jetului cu alti fartati de pisatoare.
  Eu zic ca indiferent de care gender tii, e o chestiune de bun simt sa fii discret cand vine vorba de nevoi fiziologice. Olitele alea agatate in perete, destinate barbatilor sunt o insulta. Si daca as fi barbat ma indoiesc ca as risca sa ma stropeasca vreun parkinsonian in loc sa merg intr-o cabina.
  Care nici aia nu e mare scofala pentru ca nu e izolata fonic/olfactiv si daca te mai trec si alte emisii zgomotoase e penibil cand iesi sa te speli pe maini si altii se holbeaza la tine a dezgust.
  Si nu tine de faptul ca te afecteaza parerea altora doar ca asa cum mie mi-ar fi sila sa observ treaba asta la altii tot la fel nu vreau sa inoportunez nici eu in vreun fel cand folosesc toaleta gen.
  De altfel, cel mai mare spoiler cand vrei sa enjoy a drink out este faptul ca te taie cand ti-e lumea mai draga. Si recomand cu caldura zidul din spatele barului mai degraba decat toaleta la o adica.

 2. Nu. Ca citește și nevasta-mea și poate mai târziu și copiii. Nu m-am îmbătat niciodată :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.