Ultrascurt: E mișto sa ai copii

Urmează să spun ceva fucked up oricum aș spune-o, în corelație cu titlul. Dar asta e.

A murit Technoblade. Știați? Nu are importanță, că scrie prin știri. Gen ați auzit de el? E la fel de relevant ca și când ar fi murit Michael Jackson, cu excepția faptului că de Michael Jackson știați cine e.

Eh, eu știu și cine a fost puștiul ăsta pentru că am copii. Și, poate sadic, singurul sentiment care mă încearcă e unul de ușoară mândrie că uite, bă, că nu sunt chiar boomer. Cum am zis, sună de căcat, probabil să spun asta, dar nu sunt atât de tânăr să empatizez cu gene…. nu prea empatizez.

Ce e important e că copiii, dacă îi asculți, dacă te învârți pe lângă ei, te re-conectează la bucata de lume de care altfel te desparte falia timpului pe care stă generația ta. Toată tinerețea mi-a fost frică de asta, de căderea în irelevanță – nu că aș fi fost vreodată vreo vedetă, sau relevant public în sensul ăsta. Dar în cercul de oameni în care traiesc, invariabil îmbătrânesc și contactele mele sunt preponderent cu oameni care îmbătrânesc o dată cu mine. Cum nu mai fac mulți prieteni din generațiile tinere – că nu prea văd de ce, se creează discrepanța asta de percepție a lumii și pierderea viziunii.

Copiii, o vreme, până îmbătrânesc și ei pot menține conexiunea ta cu lumea. E ca și cum ai întineri un pic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mad
Mad
1 year ago

Tu te apropii de criza varstei mijlocii 😃
Ce-i asa de interesant la tinerete? Zbuciumul, nesiguranta?
Adica ai trait-o odata cu bune si rele. De ce ai prelungi-o artificial ?
Cand erau kinderele micute erai la fel de atent la cantecelele in voga pt copii( de exemplu).
Normal ca esti mai conectat acum dar a avea alte etaloane( odata cu maturizarea) e firesc.
Si copiii evolueaza, nu?🙂

Btw un presedinte dintr-un …Stan a spus ca pana la 37 de ani esti tanar, pana la 67 matur si dupa aia incepe batranetea. 🤓

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Tu te apropii de criza varstei mijlocii 😃

Hei-hei, mai am până la vârsta aia, de-abia ieri când am cumpărat alcool și m-a pus vânzătoarea să îmi dau masca jos a zis “ntz” , că nu trebuie să mai îmi ceară ID să verifice că sunt major.

Ce-i asa de interesant la tinerete?

Hahaha, bună asta. Dacă nu ai descoperit nu o să îți stric ziua.

Deea
Deea
1 year ago

Eu fac parte din generatia anilor ’80 si sunt complet deconectata de preferintele pustilor din ziua de azi. Ce-i drept, copiii mei au abia 2 ani. Totusi, mi-ar placea sa creasca si cu muzica lsi filmele anilor ’80-’90, sper sa nu fie un wishful thinking. Sa stie ca exista si altceva in afara de pustani vloggeri de renume mondial, de care generatia noastra habar n-are.