Mă pregătesc de iarna nucleară

Am dat năvală în adăpostul nuclear al părinților să fac bagajele. Pare mai degrabă depozit de prepări, dar să nu veniți la japcă în caz de ceva, fiți civilizați , muriți și dumneavoastră în tăcere.

Parchetat, colectat și de data asta pus în tanc și vira la UK.

Voi o să citiți mai încolo dar eu fac primul drum clasic românesc , naveta in UK cu mașina, până acum pleateam pe alții să îmi aducă coletele , dar ce faci cu mâna ta și cu toată familia ei altceva.

O să scutim niste bani la avion – în sensul că ne costă mai mult motorină și hotelurile, dar zic și eu așa, nu mai cumpăram bilete. Decât la feribot, care bilet e cât un bilet de avion din ăla luat ieftin in avans… Aia e, ce nu face olteanul pentru mâncarea lui aia bună de la mă-sa de acasă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
1 year ago

Din titlu eram sigur ca e vb de camara cu banatati :)) Niste jumari, ceva carnati la untura nu?
Pe unde treci spre uk si ce preturi sunt? As vrea sa fac si eu o plimbare bruges, dunkirk cu masina din uk, cam la ce sa astept? Nu e mai simplu prin tunel decat feribot?

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Din alea am deja. De la Bruges am venit azi. Să te aștepți la cozi dacă treci pe la Dunquerque . Kilometri. E mai liber la Calais. Am plătit 100 lire ( bilet flexibil, dacă pierd ora să merg la următoarea ) pe rablament de 2.8 tone ( contează gabaritul) + 5 persoane. +10 lire îmbarcare prioritară. Și debarcare. Bilet inflexibil e mai ieftin, aș fi găsit și la 65 de lire in funcție și de ore. E mai rapid cu trenul pe eurotunel evident, dar mai scump și am preferat oricum ferryboatul. Nu știu dacă e mai simplu, că… Read more »