Nu mai sunt nici Thinkpadurile ce au fost

Constatare amară și care mă lasă cu un nod în cur.

Nu trecură trei ani și coolerul de la ultimul laptop începu să ronțăie. Zic , că atâta e garanția. Sigur, pot să îl trimit la garanție, că m-am zgârcit și nu am luat cu reparație pe loc acasă.

Și bine am făcut că am eu o poveste nouă cu cum merg ăstea prin UK , FMM.

Și la depozit durează , iar eu vreau repede. Noroc că știu să le schimb singur și că dacă mai eceva șmecherie la ThinkPaduri e că se găsesc piese și vin repede. Am comandat Vineri. Luni a venit.

Partea proastă e că la ultimele două laptopuri am schimbat coolerele. Mai înainte după 4 ani, hai, treacă meargă, laptopul ăla a fost tras prin cur rău. Acum după 2 ani trebuie să îl schimb. De ăsta am avut grijă. Și degeaba.

Nu-i amuzant deloc! Că în același timp mă uit după alte laptop că ăsta nu mai face față. Nu e vina lui pentru asta. I-am pus eu mai mult în spinare . Genul de muncă de stă bine pe desktop ,dar eu nu vreau cu alea.

Și mă uit la upgrade, normal.

Nu mai e a bună. Nu mă mai conving. :(.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
1 year ago

am luat 2 lenovo intr-un an, numai si numai pentru ecran. arata biju. dar biosul tot cu spelling errors il au, lol. ciaina. macar e cu ryzen.

0040
0040
1 year ago

Huawei d15 pe ieftineala, luat ca sa fie in caz de ceva… caracasa aluminiu cred, 45 de grade max dupa ore de full load. Nici nu se aud vents in Mafia3, WoW. In timp ce un coleg cu Asus TUF, constant 95 grade pe procesor si gpu. Bine, e mai bun decat i3 dar si 95 de grade pe carcasa de plastic cat sa tina? Google zice ca plastic meltingpoint e pe la 120/130… Am avut mai demult un router wireless chinezesc la testat, cam pe acolo si-a dat duhul, la 118 grade s-a blocat si-a inceput sa miroasa a… Read more »

Fery
Fery
1 year ago

Lenovo legion pro 5 4k cu rtx3060 si ceva yoga pula mea la nevasta de 14, super ecran de 500 nits, culori faine, dci99%, touch pad mare, etc. amandoua impreuna vreo 2500 de lire, livrate in 3 zile. rejectat windows 10/11 din voleu ca tura ventilatoarele in standby de zici ca rontaia prime95 pe toate core-urile, merge mint pe ele frumos de tot. apropo, muie microsoft, n-am reusit sa pornesc win11 out of the box, a durat 1h si inca ma intreba chestii si imi punea animatii si cacat, am sters partitia si sugi pula, nu mai pot cu de… Read more »

Catalinx
Catalinx
1 year ago

n-am reusit sa pornesc win11 out of the box, a durat 1h si inca ma intreba chestii si imi punea animatii si cacat, am sters partitia si sugi pula, nu mai pot cu de astea, n-am 8 ani.

https://www.youtube.com/watch?v=eVFd46qABi0

Lenovo legion

O sa dau un ochi cand mai ajung intr-un showroom. Mi se pare caroseria cam nu stiu cum…

0040
0040
1 year ago

:)) doar am zis ca-mi place ca e rece si nu-mi vajaie ventilatoarele ca la altii, nu ma plateste H***** pt reclama lol.

Pentru ceva cald, alternativa mai stilata la Legion e Asus Zephyrus G15.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Banuiesc, cand vorbeam de cenzura nu era vorba de ca trebuie sa scriem Huawei cu stelute.
Voiam sa zic ca sunt un pic probleme pe mai multe nivele cu ele.
In fine, eu nu cumpar asa ceva nu musai ca e chinezarie sau ca le zice Huwaei – si Lenovo e tot chinezarie, lol. Dar am o chestie cu piesele de schimb. OK, s-a stricat ventilatorul , am comandat altul si a venit in 1 zi. La produsele mai exotice nu poti face asta.

Aba
Aba
1 year ago

Testeaza un DELL XPS in special 7590 oled care are un ecran WOW!

Livache
Livache
1 year ago

De curiozitate, le pui vre-o dată pe cooler pad?

eu folosesc o chinezărie din asta de ceva vreme (a contat sa aibă un singur ventilator & cât mai mare).. și se simte 🙄

https://www.amazon.co.uk/Cooler-Master-NotePal-Supports-R9-NBC-NXLK-GP/dp/B00EHHGEZ2/