Poate că bărbații n-ar trebui să participe la concursuri de fumusețe pentru femei, sau poate că da

În general nu știu când au loc ce concursuri de Miss, cine participă , cine câștigă și de ce, în principiu pentru că-s niște chestii false care vor să pară că e mai mult decât chiloțăreală, e cu intelectualitate și salvați planeta și, plm, spune-mi misogin, dar mai bine mă uit la un meci de volei / sau fotbal cu femei ( nu mă uit nici la una nici la alta) decât la un consurs de miss. Sau la ceva gimnastică porno cu minore.

De fiecare dată când vedeam vreun titlu cu poză pe undeva cu ”câștigătoarea concursului de Miss ceva” aveam așa o senzație de ”meh – merge”, sau ”bă ce dracu’, văd în filme babe de 40 de ani mai bune, generația asta e moartă?”, dar în general nu-mi trezesc vreo reacție remarcabilă, măcar să țin minte cum arată cine, necum să rețin și numele viitoarei luptătoare pentru drepturile de a suge p vreunei categorii defavorizate.

Se știe că bărbații suntem nesimțiți și trolăm și cred că atributele ăstea se mențin chiar și după parcurgerea unui proces de schimbare de sex, că mă gândesc că grobianismul și un simț al umorului de autobază nu se extirpează din cortexul prefrontal ventromedial o dată cu pula așa că glumele proaste rămân acolo și după ce se intitulează femeie.

Doar așa pot să îmi explic faptul că un fost bărbat participă la un concurs de frumusețe pentru femei. Adică, bă, ”se știe” că noi, bărbații le putem face mai bine, sau cel puțin așa credem, decât femeile, dar dacă tot suntem așa de buni la toate, mă gândesc că unul din motivele pentru care nu suntem toți gay e că la partea cu frumusețea ne putem pune de acord să nu vorbim prea multe pe temă și să dăm note, cu același grobianism, femeilor. Noi nu intrăm în concurs că glumele proaste sunt mai mișto pe seama altora.

Dar când arată și în felul ăsta și câștigă, mă gândesc că e troll maxim și vrea să demonstreze ceva, nu neapărat că bărbații sunt mai buni la orice, ci retardarea unei societăți, sau poate o schimbare în sistemul de valori care definește estetica frumosului, cine știe. E evident că am văzut femei mai urâte și din ălea care și-au păstrat sexul original, dar nu chiar la concursul de Miss, poate Miss Poplaca.

Dar când câștigi în fața cuiva care arată așa, du-te, bă, în pula mea, cu glumele tale, că vărs cafeaua pe mine. Dacă eram în locul câștigătorului, mergeam la ocupanta locului doi și îi spuneam și un ”nu pot să cred, probabil visez, trage-mă de deget”.

Dacă prezența la un concurs de felul ăsta e un statement, atunci eticheta pe care ”doamna” de mai sus ar putea-o purta cu brio este ”I am here for all the wrong reasons, but one. ”

Pentru că, nu cred că putem realiza absurdul unor situații și mizeriile unei societăți care se ascund sub modernitate, altfel decât trăindu-le și împingând ștacheta dincolo de limitele bunului simț, cam ca în producțiile lui Sacha Baron Cohen.

5 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest