Scurt aspect statistic interesant

Probabil doar pentru mine.

În drum spre Paington am observat deja de pe autostradă o densitate crescuta de Citroenuri la numărul de mașini de pe stradă destul de redus de la ora târzie. Mi-am zis că e o anomalie statistică tocmai favorizată de numărul redus de mașini de pe stradă și am trecut pe lângă; mai bine decât peste sau pe sub, că unele erau dube.

Cum nu am găsit parcare la hotel, am lăsat-o seara pe stradă la faleza de lângă mare, iar dimineața am rămas surprins că erau încă două ca a mea, adică același model și vârstă similară, nu doar marca, pe o distanță de 10 mașini parcate. Mai încolo mai erau încă 2 Citroenuri , un C5 Aircross și un C3 Aircross – efectiv pe o distanță de vreo câteva sute de metri o treime din mașini erau Citroenuri.

Ca să evidențiez diferența, eu mă plimb pe jos in jurul casei pe o arie cu o rază de 2 km, pe mai toate străzile relativ regulat. Să tot fie mai mult de 1000 de mașini. Nu exista nici măcar 1 Citroen C4 Picasso ca al meu. Știu asta că încercam să îi arăt soției ce mașină vreau să cumpăr , înainte să o fac și tot ce am găsit a fost un Citroen C4 Grand Picasso și un Citroen/ DS5. In general, se întâmplă să mai văd una pe săptămână ca a mea, in Reading. In Paington am stat 2 zile și am văzut mai bine de 10 iar orașul e mai mic. Iar Citroen in general, căcălău.

M-am întrebat la un moment dat dacă am ajuns în Franța. Nu știu ce oameni sunt acolo ( cam bătea vântul sărăcia pe străzi seara și făcea un pic deranj ) dar par să fie genul meu de oameni, lol.

Deja nu mă mai simțeam special, lol.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
9 months ago

“Deja nu mă mai simțeam special” Si eu ma simteam la fel, cand ma gandeam sa iau citroen c5… ce afacere o sa fac, cat de smecher o sa fiu, cu suspensia pneumatica, cum o sa fiu cel mai tare din parcare… dume din astea. Apoi am renuntat la idee. Nu de alta, dar de fiecare data cand iesi din rand, cand iesi in evidenta, te arde serios la buzunar. E mai avantajos sa mergi cu turma, sa faci ce fac toti ceilalti (in mare parte). Nu de alta, dar gasesti greu mecanici sau piese din dezmembrari pentru visele umede… Read more »