Speak In gleash like?

U  No  love me?”

“Nope. I don’t love monkeys. Nor retards. “

Astia la care lucrez au implementat yammer ,sau asa ceva . Nu stiu detalii. Știu ca e ceva social networking de ținut sclavii conectați la companie și când sunt acasă.
Stiu ca ne tot invita sa-l folosim si ca mi se cam rupe de el.

 

Geaba imi spun ei mie ceTrashTheEnglish social network misto e si ce threaduri business si educationale misto au ei acolo.
Social network = facebook pentru mine. Si n-am nevoie sa socializez cu oameni pe care nu ii cunosc si nici nu vreau sa. Mai ales daca prin socializare inteleg ei sa le raspund la intrebari tampite in timpul meu liber si sa fiu contributor , tot in timpul meu liber. Gen , mie ce-mi iese?

Stiu ca e misto sa faci masa critica de useri intr-o comunitate si activitate folosindu-ti cei 150 000 de angajati , dar, in ceea ce ma priveste raman la mi se rupe , pana nu ma obliga cineva sa imi fac cont.

S-au prins ei cumva ca n-am si ma spameaza cu invitatii. Ultima fiind din “suflet”.  Cu poza de mai sus inclusa.  Cu titlul “Y U NO?” .

Sa-i fut in inima. Nu pentru ca ma invita intr-una. Pentru ca sunt handicapati, daca ei considera ca e ok sa trimiti un mail formal in care vorbesti ( scrii in ) engleza ca o maimuta , sau in still cocalar de ghetou american .

Gen , prietene , nu stiu ce fac ceilalti 149999 de angajati la birou, dar eu n-o ard pe 9GAG sa ma simt confortabil cand citesc mailuri d-astea venite de la “stapanire” – citand expresia unei foste colege.
Si mi-e si oarecum rusine cand sunt la client si deschid un mail ca asta cand e altcineva in jur.
Nu, nu m-am transformat azi noapte in mironosita , dar incepe sa-mi fie rusine sa lucrez pentru unii carora le place sa se cocalareasca si la nivel formal.
Puteti incerca sa ghiciti ce natie e corporatia asta. Nu , nu sunt negri din Bronx, sunt doar negri wannabe.

Presupun ca ei vor sa fie cool și trendy.
La alta masa, poate, muzica asta suna bine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
speedy.gonzales
speedy.gonzales
8 years ago

baaa, noi lucram la aceeasi companie?
si la noi la firma ne-au bagat pe gat mizeria de yammer ca ce cool si ce misto e si sa il folosim ptr knowledge sharing (yeah, right!!!), dar cam toata lumea l-a ignorat.
ba chiar ne-au facut si single sign-on, adica cand dai click pe yammer te autentifica automat.
probabil astia de la yammer o sa raporteze ca au inca vreo cateva mii de utilizatori noi, cand in realitate doar vreo 3-4 intra acolo.