Cum l-au prins și ce făcea contează mai puțin

Nu contează ce făcea și cum l-au înhățat. Ce e mai important este de unde le-a cumpărat. Au arestat sursa, au prăduit locațiile sursei și confiscat sursa de cocaina?

Nu? Atunci e vrăjeală. Cocaina asta vine de undeva, nu o creștea ăsta în balcon.

Chiar dacă nu ai cu ce să-l arestezi pe ăla, dacă nu vrei cocaină la tine în oraș, ca poliție, te duci și îi spui ăluia – știu că tu vinzi, pleacă de aici, că nu o să îți facem loc să vinzi, dacă ridică tonul – mascați, elea-elea, nu e mafie mai mare ca poliția și statul, lucrurile ăstea se pot rezolva.

Ori e toleranță zero, ori ce pula mea…

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
7 months ago

Hai sa fim realisti.

Arata tu oras fara cocaina in Europa. Nu o sa confiste fix Romania “sursa”. Da, ar fi bine/frumos, dar nu o sa se intample.

Evident o parte din politie isi primeste spagi – la nivel inalt, alta parte e complet dezinteresata, iar alta parte e prea mica sa faca ceva concret.

Una e sa primesti o spaga, alta e sa te apuci sa vinzi tu. Daca nu il arestau astia cred ca ii dadeau in cap aia din mafie :))) iti dai seama ca nu poti avea politisti care vand pt tine.

Catalinx
Catalinx
7 months ago

Arata tu oras fara cocaina in Europa. Nu o sa confiste fix Romania “sursa”. Da, ar fi bine/frumos, dar nu o sa se intample.

Pai in cazul asta eu sunt pentru legalizare. La ce bun sa recunoastem existenta daca in acelasi timp recunosi ca nu poti face mare lucru pe tema, dar ramane interzis. Mai bine legalizezi, taxezi, faci monopol de stat, canal de comercializare monitorizat de stat, preturi rezonabile, calitate controlata, futi in gura concurenta – dispar aia singuri.