Există filme proaste care-s urmăribile? En passant pécho

Rulează gunoiul ăsta pe Netflix, mi le arată că știe că mă uit la filme franțuzești, mi se par mai atractive decât botox office-ul Hollywoodian. Titlul pe Netflix e ”The Misadventures of Hedi and Cokeman” – e o adaptare relativ OK cu privire la ce se întâmplă și e făcut după o miniserie mai veche cu același nume, ăla franțuzesc.

Filmul e cotat cu nota 4.4 și n-aș zice că e prea greșit, dar nici ca alte filme de nota asta.

Un francez bășicat comentează așa și cred că e mai asertiv decât orice review m-aș apuca eu să scriu.

Comment on peut réaliser un film aussi mauvais ? Un film aussi mal écrit ? Un film aussi malsain ? Un film aussi vulgaire ? Un film aussi débile ? Et surtout comment peut-on produire ça ?

Fix filme de care îmi plac mie – comedii bolnave, cu umor abject, care iau în pulă tot ceea ce credem și păstrăm drept norme sociale și maniere, dar mai ales, care ne arată că privite dintr-o anume perspectivă toate astea sunt lipsite de valoare și li se văd sărmele de la corsetul care le păstrează artificial forma.

Nu cunosc actorii, nici regizorul, nici nimic, dar ocazional am râs de mă durea spatele. OK, mă durea spatele de dinainte, dar orișicât.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
4 months ago

Asa e ca n-ai vazut Rebel Moon inca? :)) N-am mai vazut de mult asa prostie, dar totusi urmaribil. Insa la logica, e undeva sub nivelul marii. E ceva gen imitatie de Dune…

Marian
Marian
4 months ago

Nu stiu daca ai vazut Seul contre tous (1998)
Iar La Mante a fost o mini-serie OK, din ce imi amintesc.

Mihai
Mihai
4 months ago

Mai ai si alte comedii?