Servicii de calitate și de la BT

-Hello, may I suck your dick?

– I am sorry, what?

– When I was waiting on the line to be taken by an operator , for about half an hour, the robot said  twice that I should  address to you in the way that I would like to be addressed by BT operators and here it is.

Mi-a închis , dar am sunat din nou.

Mai am 2 luni de contract obligatoriu, și sunt cu AMR-ul pe ușă ca pufanul pe valiză și deja m-au încălțat anul trecut cu o creștere de prețuri “că au voie”, “că inflație”, că să îmi sugă pula de jepați – am acțiuni la eiz plătesc dividende binișor, dar e ok, nu e nevoie să le fiu și client.

Sunt convins că știu și ei când se termină contractul că mi-au trimis scrisoare că iar îmi cresc, că au voie, de pe 31 martie.

Mai repede nu puteau, că mi-au crescut deja anul trecut  pe 31 martie și au ei dreptul să re-evalueze serviciile , dar nu când le tună lor. 

De atunci mai e O LUNĂ de contract obligatoriu în care ei îmi iau 4.60 lire în plus. Că să îi sun să vorbim opțiuni ( țigănieeee) . Și i-am sunat, să le spun că îmi bag pula în mamelele lor, chiar așa am zis într-un final ( I stick my dick between your tits , că era o femeie la telefon, vai ce vulgar , desigur, dar nu la fel de vulgar ca înștiințarea lor )  și că dacă nu îmi scad prețul la  un preț mai mic decât prețul din oferta lor publică pentru cât am.eu acuma – 300Mb/s am să închei cu ei si muie. Mai mic că deja mă jepcaresc de mai bine de un an , mă mint cu inflația și ei au oferte mai mici pe piață.

Au zis că nu se poate să îmi facă o ofertă mai mică decât ofertele promoționale, care de fapt sunt mai mari decât oferta pe care am gasit-o eu singur pe site.

I-auzi, pula mea. Serios ?

Ce vă reține, că pe mine nu mă reține ,nimic la voi dincolo de mai.

Că da, că noi nu facem price match că oferim servicii bune. Meh, pe de o parte au și ei dreptatea lor, pe de altă parte le-a rămas doar numele – stau jumătate de oră după ei la telefon, că nu , nu te lasă să pleci până nu încearcă ei să te mai combine o tură, că poate ești prost.

Zic , domne, înțeleg, eu mă simt înșelat și nu cred că putem cădea de acord , așa că vă rog pentru ca să inițiați încetarea contractului de acum cu termen peste două luni când nu mai plătesc penalități, că oricum plătesc, ați mărit prețul ăla la 58 de lire, plm.

Că da, dar tot o să fie un cost/ penalizare de 20 și ceva de lire, dacă vreau să închei de acum.

Dar eu nu vreau să închei acum, vreau să închei peste 2 luni, doar vă notific acum. Că nu, că tot trebuie, că așa e softul.

I-auzi pula mea, cum era aia cu voi oferiți servicii bune ? OK.

Serios , nu am scos-o cu ei la capăt, am înregistrat o plângere, cu care probabil se vor șterge la cur și voi înainta încă o plângere la OFCOM unde voi oferi ca referință numărul lor de plângere.

Că dacă vreau să închei fără bani să îi mai sun eu peste o lună. O să îi sun , fără îndoială. Nicio zi în plus față de 2 ani nu vreau să mai stau la ei, o să cumpăr un gigabit de-ăsta de 900 de Mbps, de la cine îl vinde mai ieftin. Și de nu îi cerne mandea pe sistem britanic. Care cum mărește abonamentul , cum ar fi Virginoșii sunt la rand, pac reziliere și găsit alții mai ieftini, să fie tot mereu cate doi provideri, că nu știi.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 month ago

Daca tot nu ii folosesti nu mai bine renunti de acum cu doua luni inainte? Platesti penalizare 20 lire sau cat era, dar economisesti 120 plata pe 2 luni. 🙂 Am avut pe vremuri o colega care le-a cerut sa isi prelugeasca abonamentul cu noua oferta de pe piata – la orange asta. Aia nu ca aia e pt noi abonati etc – fix la fel. A desfacut abonamentul si dupa o sapt fara abonament o suna ca biiiiineee, ati castigat, va dam oferta aia. Colega mea – super, doar ca acum ii am si pe altii in considerare cu… Read more »

Catalinx
Catalinx
1 month ago

Ba, îi folosesc. Sunt, de regulă, mai stabili decat Virgin. Folosim ambii provideri din casa și când o să renunț la ei , o să contractez alții mai ieftini decât virgin și care oferă mai mult. Și după aia trebuie să mă pregătesc de ostilități s cu Virgin.

Taxa de 24 de lire nu e ca să intrerup imediat. Ci să ia act de notificarea de întrerupere la finalul perioadei obligatorii. Dacă vreau să intrerup imediat mă costă sumă care mai e de plată pe perioada rămasă.

Last edited 1 month ago by Catalinx
speedy.gonzales
speedy.gonzales
1 month ago

fugi de Vodafone ca la fel fac si aia, dupa cateva luni iti maresc abonamentul cu cativa euro chiar daca tu ai semnat un contract pe X euro
ba chiar au si tupeul sa adauge in contract ca pot sa iti mareasca anual cu rata inflatiei dar nu mai mult de 8% si ca aceasta marire nu poate fi considerata modificare a contractului ca sa poti rezilia

Catalinx
Catalinx
1 month ago

Așa e și la BT. Diferența e că încep de la 33 de lire, nu de la 52. Iny doi ani nu ajung prea departe și după aia plec și de la ăia.