Iar are Simion dreptate…

Proștii își sapă mereu singuri groapa.

Nu, nu cred că vor interzice tik-tok, dar simplul fapt că vorbesc despre asta le dă la gioale. Se împiedică în propriile șireturi încercând să întindă capcane pentru AUR.

Nu știu care sunt tinerii care preferă AUR, partidul ăla r nociv. Doar că tinerii sunt mai puțin responsabili și mai puțin înclinați să se aplece in fața sperietorii cu răul mai mic și răul mai mare și bine fac, că au toată viața înainte ca să facă propriile greșeli și să nu le repare.

Simion zice că feseniștii de tip nou vor să interzică tik-tok, pentru că nu au control și că au reflexe totalitare. Și are dreptate. Așa este.

Acesta nu este un articol in care va îndemn să fiți fani AUR, sau să îi votați. Dimpotrivă, cred că dacă o să o faceți mie îmi va fi un pic mai dificil , rău decât acum, dar asta e. Omul are dreptate.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 month ago

Simion asta e un nene oportunist care se agata de titluri. Pe bune acum, se discuta de atata vreme in sua de reglementarea asta, in rusia fac astia mega eforturi, si il interzice la noi si il reglementeaza? Doar sa fii ticnit sa crezi asta. De altfel, in declaratie spunea si ala de la psd ca ne aliniem la sua si eu cu trendul asta, ceea ce probabil e adevarat, ca nu il tine simion personal necenzurat. Nu cred ca iti face viata mai rea simion dupa cum nu o face mai buna. Efectiv e asa de predictibil comportamentul lor… Read more »

Catalinx
Catalinx
1 month ago

Uite o idee – votati cu un AI care sa ia decizii in parlament.

Ideea nu valorează mare lucru, pentru că toate ideile bune – am și eu unele, da, la fel de lipsit de valoare – se opresc la „să facă cineva”, iar procesul de guvernare cere foarte mult efort si implicare să îl schimbi , fie și să schimbi actorii.

Stropic
Stropic
1 month ago

Ideea nu valorează mare lucru Da, seamana izbitor de mult cu votul – si ala tot la “sa faca cineva ceva” se opreste. Poate iti aduci aminte cozile de km in a-l vota pe iohannis – stiu oameni care au stat ore in sir ib ploaie sa il voteze. Acum se mira cum au putut face asta. Acum cativa ani fost iarasi usr-ul – wow, mega schimbare oameni diferiti etc. Mda. Peste cativa ani de acum o sa fie fiiix la fel, de la “omul are dreptate” la “nu pot sa cred ca eram pro tipul ala”. Nu, nu ca… Read more »

0040
0040
Reply to  Stropic
1 month ago

usr-ul – wow, mega schimbare oameni diferiti

  • USR incepuse bine dar a fost acaparat de odraslele fostilor securisti si protejati ai serviciilor, nu c-ar fi fost toti niste capabili pe-acolo. 2 din fondatorii UsR sunt acum in hAUR