În UK ca în România: faza pe plăți electronice

Nu, nu e fix la fel, doar că și aici sistemele mai merg din părți. 

Failures, failures everywhere.

Am lăsat cândva mașina în parcare la aeroportul Gatwick, cat am fost plecați până într-un loc.

Pentru că soția vrea de la mine servicii premium de taxi a zis sa o las la terminal la drop off , adică să mai plătim niste bani, și să mă duc eu singur să las parcarea la termen lung, să mă întorc , să nu mai stea toată lumea după șoferul delegat, că ce e ăia.

Just.  I-am lăsat , le-am coborât bagajele , le-am atras atenția să plătească parcarea și am plecat să las mașina la termen lung. Când m-am întors am fost asigurat de soție că totul e OK, a plătit parcarea.

Asigurarea:

A venit prin poștă după timp. Am dat ochii peste cap de vreo două ori și i-am pus-o pe birou.  Să plătească.

Că nu , că a plătit deja. OK, descurcă-te cu ăștia, scrie pe spate unde poți face contestație.

Păi că îmi trebuie dovada plății. O altă aventură cu extrasul de pe calculator de pe Metro Bank. Pe calculator nu a mai intrat de la ultima glaciațiune, i-au blocat aia accesul și ca să deblochezi trebuie să vorbești cu AI-uri, care este o locuțiune pentru expresia că acuma e ok să angajazezi copii analfabeți și retardați la serviciul de suport clienți, catay vreme nu sunt persoane umane. Le spunem AI-uri, sunt ieftini și aia e, descurcă-te , bă client sărac care ești tu.

În fine, a folosit dovada plății de pe telefon , că extrasul de pe calculator nu conține detalii .

Pe care a trebuit să îl pozez cu alt telefon, că nu e , coaie, permis să  faci screenshot din aplicația bancară. Pentru securitatea ta!

Că eu foarte sigur să fac poza cu alt telefon, să o trimit pe același telefon prin WhatsApp . Da, da, au rupt siguranța pe genunchi.

Există și o parte bună. A depus jalbă la ăia cu parcările și au soluționat speța pozitiv pe baza dovezilor coroborate, ca să mă exprim ca un polițist beat.

Ei știu că nu le merge aplicația , presupun că realizează și că tot procesul este mai scump decât am plătit eu pentru parcare, dar nu pot să spun că îmi pasă.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
30 days ago

Daca n-ai doua telefoane, foloseste camera de selfie si o oglinda lol, daca poti face split screen.

Last edited 30 days ago by 0040