Încă una cu cafele: plagiatul Lavazza

Nu știu dacă ălora de la Lavazza le-or fi scăzut vânzările in UK în ultima vreme dar e posibil.

Ce știu eu că eu cumpărăm de ceva vreme cafele de la ăștia Taylors, că ne place mult mai mult decât accidentul pe care l-am făcut și băut de la ăștia.

Și , când mă simt în bani, de la aia Union, că par așa mai serioși. Din nou, astea sunt alegeri de pleb fără pretenții , am râs când am citit acum câteva zile comentariul lui Hiqued din care înțelegeam doar ceva nume de fotbaliști și locuri din cartea de geografie și mă uitam a la:

Nu. Eu din astea simple de care se găsesc la supermarket, e destul de bine așa. Perfectul e dușmanul mai binelui.

Pe clasic ,pungile de cafele Lavazza arată așa  și denominările sunt tot pe clasic.

Nu știu alții , dar eu nu mai cumpăr gunoaiele lor că nu mă conving, gratis să fie. Nu știu dacă e ceva în neregulă cu cafeaua lor sau cu creierul meu, dar nu.

Presupun că pe marketing aia de la Taylors fac treabă mai bună, că de vreo o lună am văzut și Lavazza reinterpretând designul.

Am văzut o pulă, că m-am trezit punând în coș o pungă care credeam că e de la Taylors, dar e de la ei.

Cum arată noile pungi de la Lavazza.  O alegorie de culori,  băi nene, zici că le-au copiat de la Taylors si nu alta. Ei zici !

Poate să îmi spună oricine orice, asta e cioardă cu intenția explicită de a fură clienți prin confuzie.

Le urez succes și sper să dea faliment!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mars
Mars
1 month ago

Din tot ce am incercat de la Dallmay, Illy, Julius Meinl, Davidoff, Tchibo si cateva prajite manual pe langa casa, tot la asta de la Lavazza ma intorc mereu.

https://www.lavazza.co.uk/en/business/coffee-beans/super-crema

Stropic
Stropic
1 month ago

Eu la starbucks am vazut asta cu pungile colorate prima oara acum cativa ani. Nu stiu daca si marketingul de la ei copiau de undeva. :))

hiqued
hiqued
29 days ago

Lasa ca si eu am ras cand ziceai de Kopi Luwak in Indonezia, si am bagat si eu o fisa in Ubud. Trendul e bun la tine, in 2-3 ani ne faci recomandari de cafea buna 🙂

E ca la vinuri, incepi cu d’ala de la tata, pe urma de le un baiat care vinde ieftin, si ajungi sa dai 15-30EUR pe o sticla acasa.