N-avem nevoie de training – toate sunt treburi de bun simt. Bine

Cand am inceput un proiect mi-au dat niste traininguri, mandatory, si dupa aia mi-au dat de munca, inainte sa am timp sa le fac. OK. Munca are prioritate. Le-am zis: bă, n-am terminat ălea.

-Eh, le faci când ai timp – cum ar veni dacă am io timp așa, in afara programului pe care mi-l încarcă ei.

Aha. Bine.

Nu, nu mi s-a întâmplat nimic. Mie.

Dar altul se conversa cu chatGPT și a dat acolo cu numele clientului, date de la client, tot și – stai, că asta nu e tot – a folosit răspunsul de la ChatGPT ca argument într-o ședință , ceva de genul ”am verificat” și dacă tot – a dat cu el – screenshotul – si pe ceva forum al github se vedea si logo-ul clientului si tot, pai ce plm.

Lucrez intr-o industrie ”regulated” mai mult decât în general.

Mie mi se rupe. Să-l dea afară ( nu l-au dat, l-au mustrat, probabil își plânge în pumni acum, aha. Nici nu știe ce-a greșit).

Drept care directorul de securitate de la integratorul unde contractez eu ne-a băgat pe toți care lucrăm cu clientul ăla în ședință și ne spune chiar acum nu știu ce exact , că n-ascult, scriu aici.

Ascultam , dar m-am oprit când un director de la compania asta a scris asta:

One should not need to have to take training to know this is wrong. Era frumos să-i pun și poza și numele, dar n-o s-o fac, chiar o s-o las să expire până când nu voi mai fi lucrat pentru ei, sau până când nu-mi pasă, which ever comes first.

Dar am concluzionat că dacă nu trebuie să facem training pentru asta ce pula mea ne mai pierdem timpul , eu sigur nu, hai pa , merci de timp si-am inchis. M-a intrebat seful că de ce am plecat repede și i-am dat un screenshot cu chatul de la director.

Că stai că nu, că nu e apropriate ce a zis , că trebuie ?

Cine? Directorul? Aliniați-vă cu el atunci, boss.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 months ago

Deeeeci, deducem ca doar angajatii fara bun-simt sunt rugati sa faca trainingul? 🙂

Acum si tu ai sarit la concluzia ca nu ai nevoie de training – e bun simt, dar poate crede ca tu nu ai. :)))

Reclamatie la HR!