Tineri și proști

Mă pregătesc de vârsta aia la care trebuie să bag din top din ălea cu ”tineretul în ziua de azi” iar articolul ăsta e de antrenament.

E vorba de restaurantul care le cere părinților să-ți țină copii în lesă.

Sunt de acord, dar e ineficient ce propun, relativ la clienții lor și populație. N-am fost acolo, nu știu , dar sunt amuzat de reacții.

Când merg la restaurant, n-am chef să fiu deranjat de copiii altora, că îmi bag pula în el de restaurant atunci. Da, vreau să fiu deranjat doar de ai mei, aveați așteptări mai mari de la mine?

Unii n-au copii și nu vor să fie deranjați de ai nimănui.

Este politicos să presupui că nu toți copiii tuturor sunt animale, unii pot fi ținuți pe scaune cuminți în lesă și este și adevărat. Unii copii sunt dresați cuminți. Dar într-o proporție mai mică.

Nu e treaba mea să spun cum e mai bine, pentru local e clar că așa ar fi mai bine. Pentru clienți, unora le plac copiii liberi, sau cum aș spune eu – animalele – și consideră o distopie o lume cu copii educați.

Eu zic că ar fi fost utopie și că-i foarte dificil dacă nu imposibil, dar na…

Unii mergeau acolo strict să vadă copii alergând. Nu știu dacă pe ai lor, drept care nu dau nume și poză, că se interpretează.

Judecând după reacții eu cred că acolo e un local preferat doar de mame și pedofili, dar în fine, nu e intenția mea să stric distracția nimănui.

Pe de altă parte, eu cred că soluția mai eficientă, pe linie de copii, e să faci un local ”adults only” și-ai terminat povestea, cu excepția faptului că povestea se termină cam cu profit mai redus. Ghinion.

Iar tipul care vrea să facă virală povestea, o face interesat de viralitate, el lucrând in PR. Dat fiind că e bărbat și se intitulează ”Karen” ( știu cu ”i”, dar las-o așa) , suspectez că e un articol fast, ipocrit și cu rea intenție.

Nu-i cunosc pe ăia cu localul , n-am fost vreodată acolo și probabil nici n-o să ajung. Nici nu dau pe google să văd unde este, că nu aia e interesant și viral , ci reacțiile oamenilor când aud că vai, li se atrage atenția să-și dreseze copiii.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments