Tesla-n oo: De ziua copilului s-a trezit copilul din mine

In locul in care se încurau pentru ultima seară iubitorii de petrol, de 1 iunie au expus cei de la Tesla 3 modele;  un facelift de Model 3, un Y și, subpriza ( see what I did here ) evenimentului , cybărtroaca!

Când am văzut-o la prezentarea lui Musk am zis “așa da!”  și am rămas gandidu-mă la ea.  După care atâtea review-uri care au scos la iveală nasolii , mi-au stricat impresia . Deh, zici că nu există influenceri. Uite că există.

Pentru că  văzând-o la jumătate de kilometru , in drum spre cafeaua de dimineață, i-am zis soției că ne oprim s-o văd , la întoarcere. Și la întoarcere aveam maxilarul pe genunchi.

Pozele nu o să însemne nimic altceva decât dovada faptului că am văzut-o de aproape , dar nu îți poți face o impresie corectă a dimensiunii și proporțiilor din poze. Trebuie să o vezi in realitate.

Tot ce pot să zic e că “ce păcat că nu am bani de așa ceva”.

Nu că aș putea să o cumpăr, momentan in Europa. Sau, mă rog , nu în UK.

Soția , uitându-se la  mine cum mă întorceam triumfător, mi-a comunicat părerea ei cu privire la cât de frumoasă e: – Sper să nu avem vreodată bani de așa ceva.

Și copiii tot ceva de genul. Nu le place.

Umh, ce să zic, se pare că n-o s-o primesc cadou de ziua copilului nici măcar la anu’.

Acestea fiind zise, m-am uitat mai de aproape la faceliftul sau generația nouă ( habar nu am ) de Model 3. Se vede o diferență. Mașina e mai bine finisată, design-ul e mai curat, parcă un pic mai European. Pielea dinăuntru pare mai de calitate, însă volanul fără bețe de ștergătoare și semnalizare tot ca un cur arată la fel ca lipsa de controale din mașină. Minimalism au zis.  Sunt de acord, că tot pe minimalism sunt și eu și nu am 40j de mii de dat pe așa ceva, momentan.

Dar dacă e să nu fiu hater, cred că e un deal bun. 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
1 month ago

Hai recunoaste (cu mana pe p***) ca te-ai gandit de prima data la Tesla cand ti-ai pus panouri fotovoltaice… Nu mai fi carcotas 🙂

Radem-glumim, dar arata extrem extrem de bine Tesla model 3.

40k nu pare asa o suma mare. (vorba aia: sa vedem, zise orbu’)

Scobeste-te de niste maruntis si fa-ti o bucurie. Copiii sigur nu o sa iti faca nici un astfel de cadou, cand o sa fii batran.
Acum e momentul.
JUST DO IT !

Mad
Mad
1 month ago

Vazusi ce frumos arde electrica. E adevarat ca nu-i Tesla dar si aia arde.
https://www.youtube.com/watch?v=jDVNkbrZlvk&t=169s

https://www.b1tv.ro/eveniment/reactia-dacia-in-cazul-romanului-ale-carui-spring-a-luat-foc-in-timpul-mersului-total-neprofesionist-ce-model-si-a-cumparat-barbatul-cu-suma-primita-de-la-asigurator-1381092.html

Am citit ca au aparut reglementari ca nu ai voie sa o parchezi langa casa, magazin.

Si pt ca nu se poate stinge, au facut o plasa ce se pune pe masina daca ia foc.

Masina e interesanta. Cyberul

animaloo
Reply to  Mad
1 month ago

pai, ce tze tesla, ce tze spring…