Care deranjează cu imbecilități și nu-și fac treaba

Când am trebi în locuri, fac rezervare, spun ce vreau și dacă ce-am cerut este din paleta de servicii pe care le oferă deja, adică nu e ceva special , NU MAI FAC follow-up, eventual verific dacă au văzut și au confirmat, dar nu vreau un miliard de intrebări cu opțiuni și pule în cur.
Nu, bă, ăștia care oferiți servicii. Nimeni nu vă apreciază pentru că futeți timpul clientului cu întrebări care considerați voi că sunt esențiale – dacă trebuie să pui întrebări suplimentare la un serviciu pe care îl oferi standard înseamnă că ești un imbecil notoriu și mă-ta e proastă, că nu ți-ai definit serviciul corect.

Am închiriat apartamentul ăsta în centrul Edinbourgh-ului pentru 2 nopți într-un weekend și nu ieftin, vreo 900 de lire. Două dormitoare, curat, condiții relativ OK, considerând că ești în UK. După părerea mea, nu de banii ăștia, dar nu-i pasă nimănui de ce cred eu, așa că aia e.

Altceva vreau să arăt, anume că oferă servicii de parcare privată , iar semnul de dolar din colț înseamnă că e pe bani, foarte bine, nu mă deranjează. E foarte clar ( pentru mine) la ce mă bag.

Am rezervat cu suficient timp inainte – LUNI ( de zile, nu ziua din săptămână)- și le-am scris mesaj clar să-mi rezerve parcare cu bani.

Mi-au dat cârnatul ăsta infect, pe care l-a citit pula mea, ăștia au impresia că eu lucrez pentru ei.

Să-mi sugi pula, Irmina, gen. Ți-am dat mesaj cu instrucțiuni cu privire la ce să faci, n-am nevoie să-mi dai tu mie instrucțiuni.
Bă, când am rezervat în Paris, la fel am făcut. Ceva de genul ”salut, văd că oferiți parcare pe bani, rezervați 2 zile , vă rog”, fără alte futeri, fără alte întrebări. Vreau parcare, plătesc. Ăia au confirmat că da și aia fost, m-am dus acolo și am parcat.

Pe urmă se supără că de ce le dau o stea. Pentru că să-mi sugeți pula, de aia, că dacă vă spun , oricum nu pricepeți.
Tot ăștia din Scoția, deși am rezervat pentru 5 persoane , au pus prosoape pentru 4. A găsit soția un set de rezervă, după ce a scotocit prin ceva ladă de pat pe sub ceva așternuturi de rezervă. Fiind cu mașina, aveam oricum ceva prosoape de-ale noastre că-s paranoic și mereu pun soția să încarce bagajul cu genul de rezerve, dar na. O stea!

Problemele de genul ăsta sunt OK pentru cazări de buget, unde te trezești că-ți lipsesc servicii și chestii oricum. De la un nivel în sus, nu prea își au locul.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sorry
Sorry
9 days ago

“… is subject to availability” ? wtf?!!

speedy.gonzales
speedy.gonzales
Reply to  Catalinx
7 days ago

si pana la urma ti-au dat parcare cum ai rezervat (pe bani bineinteles) sau a trebuit sa te tiganesti cu ei?