HateR> Sony XM5. Addendum

Văd o grămadă de oameni pe stradă purtând pe cap căștile ăstea. Semn că s-au vândut ca pâinea caldă și că lumea e plină de proști, ca și mine. Și pula mea, le-ai luat, le-ai luat, doar n-o să le arunci, la banii ăștia. Cred că o să le donez unui copil, cred că le va aprecia.

Le-am deconectat de la calculator , cu ”remove the device” , pentru că motive și m-am gândit c-o să fie simplu să le conectez la loc.

Că pe net așa zice lumea că e simplu. Le pornești, după care apeși butonul de Power și le ții apăsate până când vezi că… ia la pulă, na, se sting la loc, nu intră în niciun pairing mode.

Soluția stă în restore to factory settings , care se face ușor – oprești căștile , apoi apeși pe ambele butoane în același timp ( că două ai) și le ții așa până când ledul albastru licăre de 4 ori, cred – plm, de câteva ori – și le dai drumul. După aia le pornești și faci ce am zis mai sus și nenea ăla în clip și atunci merge.

Dar după aia trebuie să refaci toate setările , că altfel merge noise cancellingul – ăla de la microfon, ca să te audă lumea bine, ca pula .

De ce cumpărăm toți ca proștii căștile ăstea? Că avem așteptări de la XM3, XM4 și pula mea, vezi pe toate canalele de youtube minciuni cu ce bune sunt – îmi vâră youtube pe sub nas toți țiganoizii, prostoizii și androizii care fac reclame pe bani și nu e chip să scapi de ei.

Cred că i-am dat deja 321683871 unlike-uri unuia cu nume de număr de mașină, MKBHD, parcă știam că ăștia au nume de 2 litere, ăsta trebuie că e doctor ceva. Degeaba.

Ne purtăm toți prostia pe cap în public și se interpretează greșit, anume că ne lăudăm, că uite ăștia ce poartă, înseamnă că vreau și io. Nu, nu vrei crede-mă, când mă vezi cu ele pe cap.
Sunt doar o alegere proasta scumpă din care e greu să fac backtracking din două motive.

  1. Că nu-s chiar atât de rele cum lasă rantul de mai sus să se înțeleagă, anume , nu-s inutile, merg funcționează și-ți faci treaba cu ele.
  2. Sunt și ciufut și rantul ăsta vine de la un nivel de calitate și așteptări în sus, altfel nu, nu prea o să fie o pereche de alte căști ieftine sub 100 de euro mai bune.
  3. Iar din ălea mai scumpe, sunt destule care m-ar enerva și mai tare și nu-s dispus chiar acum să risc două alegeri proaste. Dar o să fiu.

Așa că luați cu un kil’ de sare ce-am spus.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments