Râde Ciob de Oală Spartă

Sau Geoană despre Băsescu, că e într-o stare de degradare biologică.

Are Tolontan un articol prost și foarte prost pe temă, vă recomand să-l citiți ca să mirosiți niște bășini pe ziua de azi.

Că vai, e o mitocănie, că România e acum la un nivel înalt nu mai facem mișto de… marș, mă!

Și taie cu șeptarul pe final:


 …iar calitățile lui Geoană sunt clare și-l conturează, meritat, drept cel mai prezidențiabil dintre cei care s-au înscris în cursă.

Ce face, mă? Care sunt calitățile ălea așa de clare, care-l conturează pe Geoană cel mai prezidențiabil? Afirmații așa nedovedite?

Dar, altceva voiam să spun.

Străbunică-mea, avea așa o vârstă de 80 și ceva de ani și a venit în vizită un domn mai tânăr, copil practic, dar îmbătrânit și el de timp, trecut de 50.
Și l-a întrebat cine e, ne mai recunoscându-l, că nici nu mai vedea ea bine.

I-a spus omul iar reacția ei a fost:

– Aoleo, maică, ce te-ai desfigurat, că nu te mai cunosc.

Din postura de aproape moartă.

Așa și Geoană, și aici e adevărul pe care n-au curaj să-l spună niciunii din presă, că noi am evoluat acum, mă înțelegi? Beșiți, în pula mea, cu ifosele .
Prezentatorul de la Digi trebuia să-l întrebe fie retoric ”tu vorbești, coaie?” fie, politicos, na : ”în ce calitate spuneți asta?”. L.E. ”Ca (fost) bolnav de cancer, sau?…

Nu am să vorbesc despre competențele lui și dacă sau nu e prezidențiabil – dacă a zis Tolontan că e cel mai prezidențiabil, așa o fi, decideți voi, dar mă hazardez să spun că pare cel mai degradat biologic dintre candidați, și dacă ar fi pe din astea , îl bat măr oricare dintre ”prezidențiabilii” anunțați sau insinuați. Cu excepția Dianei Șoșoacă, care nu-l bate, ci-l mănâncă dintr-un dumicat.

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
3 days ago

Cunosc vreo doi oameni care acum 14-15 ani au deschis usile lui Geoana cu capul pe modelul ca aveau mainile ocupate prin buzunare sa tina bine plicurile pentru care trebuiau sa le ofere, ca sa acceada in functii. Iar asta ii lua la pula cat se poate de dezinvolt, ca ce pula lui ii acolo, casa de caritate ca el pe banii aia nu misca un deget pentru ei, sa umfle plicurile alea cu talent. Eu il vad pe Geoana ca pe un libidinos penibil care ar merita niste rangi in falci. Si-i oarecum normal sa fie degradat fizic, ca… Read more »

Last edited 3 days ago by Alifie
Alifie
Alifie
Reply to  Catalinx
3 days ago

Merci, acum ca mi-ai spus si ca am rascolit internetii dupa poze de-ale ei de acum 1799 de ani, da, vad ca dupa muntele de photoshop e doamna Birchall, as spune eu ca de pe vremea in care aparusera discutiile cu probele la oral si nu avea 51 de ani ca acum, cand e semnificativ mai ofilita si mai stafidita.

Doru Vlad
Doru Vlad
2 days ago

Am rămas si eu cu gura căscată la declarația aia fix prin prisma faptului că nu s-a gândit unde se poziționează fix unde contează adică în campania electorală. Poate acum să vină Simion și să își exprime îngrijorarea despre cum Geoană mai are 3 bășini și moare și poate nu e cea mai bună soluție pentru postul de președinte. Culmea 3 că deși Băsescu arată ramolit rău de tot la vorbe tot e peste Geoană nu e ca și cum se pișă ăsta cu boltă pe el acum.