Alți martori ai lu’ Herbalife: Cancerul

Toți mai multi oameni par a fi ” atacați psihotronic” la diblă.

Am mai văzut mai devreme pe Facebook încă una și vrând să îi comentez unui pretin pe Facebook, ca e o mizerie articolul asta,  am observat ca e netul plin de referințe.

image

Practic,  “teoria” minune e ca un parazit,
Trematodul intestinal uman, provoacă cancerul,  ca face el milioane de oauă (scris așa intenționat),  care trec în sânge și  produc daune extrem de mari unor organe, și ca dacă “se așează” pe ficat ai belit pula,  faci cancer,  mai ales dacă ai alcool izopropilic în ficat. Că la pacienții de cancer s-ar fi găsit alcool d-ăsta.  Băh,  aici așa e, oarecum. Acidul izopropilic e recunoscut ca agent carcinogen dacă este produs din acizi concentrați.
Nu știu dacă poate fi sintetizat de trematode, dar sigur nu îl fac din acizi concentrați.  Omul care a “dat interviul”, aparent e director la Hofigal, care, ok nu sunt pe placul meu ca sunt cu homeopatie, dar nu sunt genul de șarlatani și m-am mirat puțin.

Voiam să merg sa dorm lângă nevastă care probabil ma așteaptă și acum, dar am zis, băi nu, hai sa vad ce căcat e cu viermii ăștia infecți și am dat de prima pagina de google infestata de martorii lu’ herba life care mai de care sa îți vânda antidotul, practic,  prin asociere indirectă – un fel de vaccinul anticancer.

image

Sa-mi fut una!
Deci pentru toată lumea:
Cancerul este: ce scrie aici. Aș putea să vă fac un rezumat,  dar nu. Puneți mâna și citiți ca va fac vânzătorii de leacuri minune din iarba de pula calului.  Sau era coada calului…ma rog.

Mereu, mereu ajung la o concluzie
Ca ne lipsește  o autoritate de tip FDA.
Bine, ne lipsesc multe.

image

Send to Kindle

One Reply to “Alți martori ai lu’ Herbalife: Cancerul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.