Tehnologie. Monitor rotativ?

Tot îmi scoate lumea ochii ca sunt zgârcit.  Da băh, sunt și ma simt bine cu mine.

Trebuie sa îmi iau un monitor care sa se rotească în modul portrait. Visez de mult la asta, dar am considerat ca e o fiță,  până am lucrat pe proiectul anterior pe unul așa.

Am zis ca nu iau nimic de BF, așa că am făcut o operațiune care costa zero lei. Și arată că dracu’,  dar îmi servește scopul. De a fi zgârcit până la capăt.

image

Send to Kindle

3 Replies to “Tehnologie. Monitor rotativ?”

 1. 1. Nu-ti scoate nimeni ochii, tu ai zis-o de atatea ori 🙂
  2. Prefer oricand un monitor widescreen vs. ce ai improvizat tu acolo
  3. Imi place ca ai stilul de Pretty Printer setat pe modul german si ca ai codul usor de citit (defect profesional, trebuia sa verific :D)

 2. 1. Pai eu zic , dar ma laud , nu ma autoblamez pentru asta.
  2. Monitorul e wide , doar ca e intors 😛 . Si mie imi place landscape , dar nu ma lasa lumea sa scriu cod in linii lungi gen :
  IF expresie .THEN. blablebleblebleblebleblebl ELSE. blabalblablabla. ENDIF.
  LOOP expresie. bwblwblerbwlewblewbelwbelwebwlebwl. ENDLOOP.
  Si chiar daca ma lasa, toti scriu cod putin pe linii si multe linii . Asa ca….
  Plus ca e mai bun la citit mailuri , documente . Aahh si la siteurile astea noi optimizate pentru mobile. E mai bun la orice , mai putin exceluri , diagrame , sau jocuri/ filme pe care le mut pe televizorul de mai sus daca e cazul , ca de obicei ma descurc cu wide-ul de la laptop. Sau il intorc la loc :P.

  De fapt cred ca am sa caut un televizor 4K cu un suport VESA rotativ ( nu stiu daca exista sau doar visez eu ) sa il intorc asa can am nevoie si wide cand ma uit la filme . Aia o sa fie ze shit.
  3. E bine ca ii place cuiva. Mie nu imi e neaparat drag , dar asa e setat si asa e politica la astia. De fapt cred ca asa e la toata lumea acum. Nici nu as folosi pretty pula , ca mie nu imi trebuie . Highlightul de cuvinte cheie e suficient . Dar , clientul nostru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.